cold-peanut-noodle-salad3-ehow
آیا در تابستان دوست دارید غذاهای خنک بخورید؟  در این بخش برای شما سالاد نودل راآموزش می دهیم! این سالاد آسان  است و فاقد گلوتن است  و برای  گیاهخواران  خوب است. من این سالاد را آماده کرده و در یخچال قرار میدهم و در روزهای گرم تابستان  استفاده می کنم

noodles-vegetables-peanut-sauce-ehow

شما  هم می توانید  آماده کرده در یخچال بگذارید تا  دو  روز در یخچال باقی می ماند. برای راحتی کار هم می توانید نودل را قبلا بپزید و در یخچال قرار دهید البته در ظرف در دار قرار دهید تا خشک نشود

 میتوانید به راحتی  سبزیجات دلخواه را  به نودل اضافه کنید مثل کلم بروکلی بخار پز، مارچوبه بخار پز، گوجه فرنگی گیلاسی و یا ذرت شیرین

peanut-sauce-for-noodle-salad-ehow

مواد لازم:

2  فنجان نودل
1/2 فنجان هویج  خرد شده
2/1 فنجان خیار خرد شده
2/1 فنجان جوانه لوبیا
1 ساقه پیاز چه
3 برگ نعنای تازه خرد شده
3 یا 4 برگ گشنییز خرد شده

cold-peanut-noodle-salad5-ehow
برای سس بادام زمینی:

کره  بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل
آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
1/2 قاشق غذا خوری شکر
سس فلفل قرمز
نمک
2 قاشق غذا خوری آب

طرز تیهیه:

در قابلمه آب را جوش آورده نودل را می پزیم  وقتی پخته شد می گذاریم خنک شود  نودل باید پس از پخت 2 فنجان شود . اکنون سس بادام زمینی را درست کرده برای سس همه مواد را باهم مخلوط میکنیم اگر خیلی سفت شد  یک قاشق غذا خوری آب بریزید هنگامی که نودلها سرد شد بقیه مواد و همچنین سس را می ریزیم و خوب هم میزنیم نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد