روش های سالم ماندن در مسافرت را می شناسید؟ برخی از جالب ترین نقاط جهان می تواند خانه ای برای مشکلات ناگوار باشد. تب زرد، مالاریا و فلج اطفال می تواند به مسافران بین المللی حمله کند و سبب ابتلای آنها به این بیماری شود. با آموختن در مورد اینکه کدام واکسن ها و موارد ایمنی می تواند به جایی که به آن مسافرت می کنید می تواند مناسب باشد، از خود محافظت کنید. برای تزریق واکسن در زمان مناسب، پزشک خود را 4 تا 6 هفته قبل از سفر ملاقات کنید. در این بخش از عمومی دکتر سلام به بررسی راه های سالم ماندن در مسافرت می پردازیم.

سالم ماندن در مسافرت – تقویت کننده بیماری فلج اطفال

اگر شما یک گردش و سفر آفریقایی را برنامه ریزی کرده اید، ممکن است نیاز به تقویت کننده فلج اطفال داشته باشید زیرا این بیماری هنوز در بسیاری از مناطق آفریقا و آسیا فعال است. میکروب های فلج اطفال می توانند از طریق غذاها، آب و تماس با شخص آلوده انتقال یابند. حتی اگر شما مطمئن باشید که در کودکی واکسن فلج اطفال را تزریق کرده اید، ممکن است به تقویت کننده فلج اطفال نیاز داشته باشید تا اطمینان حاصل شود که شما در برابر هر سه نوع ویروس این بیماری محافظت خواهید شد.

سالم ماندن در مسافرت

سالم ماندن در مسافرت – واکسن تب زرد

میان مرز آرژانتین و برزیل، Iguazu Falls توریست های زیادی را از سراسر جهان جذب می کند که متاسفانه این منطقه دارای پشه هایی است که ویروس تب زرد را منتقل می کنند. تب زرد در قسمت هایی از آمریکای جنوبی و همچنین آفریقای گرمسیری وجود دارد. شما به واکسن هایی برای مسافرت به بعضی از کشورهای خاص نیاز دارید که بعد از 10 سال با یک شتاب دهنده تقویت می شود. البته این نکته هم حائز اهمیت است که نیش خوردگی پشه ها نیز اجتناب کنید.

واکسن تب تیفوئید

تب تیفوئید یک عفونت جدی شایع در کشورهای توسعه یافته است. این بیماری از نوعی باکتری ایجاد می شود که در غذا و یا نوشیدنی یافت می شود و حدود 5700 نفر در ایالات متحده آمریکا هر سال هنگام سفر به آسیا، آمریکای جنوبی یا آفریقا، به این تب مبتلا می شوند. سازمان CDC حداقل یک تا دو هفته قبل از سفر به این مناطق، تزریق واکسن خفیف این بیماری را توصیه می کند. اگر شما این واکسن را در گذشته تزریق کرده اید، از پزشک بپرسید که نیاز به تقویت کننده دارید یا خیر.

سالم ماندن در مسافرت

سالم ماندن در مسافرت – تقویت کننده بیماری کزاز

لازم است که شما قبل از هر نوع سفر ماجراجویانه، در مورد تزریق واکسن های خود، به روز باشید و از آنها اطمینان حاصل کنید. عفونت های کزاز اغلب ناشی از آسیب های پوستی از جمله یخ زدگی، سوختگی یا زخم ها می باشد. این بیماری از باکتری هایی که در تمام نقاط جهان یافت می شوند، شیوع می یابند. تقویت کننده های واکسن این بیماری هر 10 سال یک بار توصیه می شود.

واکسن هپاتیت A

یکی از لذت های سفرهای خارج از کشور، تست کردن انواع غذاهای عجیب و غریب است. متاسفانه، مواد غذایی کثیف و آب آلوده می توانند عفونت هایی مانند هپاتیت A زا منتقل کنند. این عفونت ویروسی که باعث التهاب کبد می شود، در سراسر جهان در حال توسعه است. اگر شما در سن کودکی برای پیشگیری از این بیماری واکسینه نشده اید، قبل از مسافرت از پزشک خود بخواهید که مجموعه ی واکسن ها را دریافت کنید.

واکسن هپاتیت B

ویروس هپاتیت B که می تواند سبب التهاب کبد شود، از طریق خون و یا سایر مایعات بدن شخص آلوده منتقل می شود و از طریق غذای آلوده قابل انتقال نیست. بسیاری از افراد آلوده، این ویروس را در آفریقا، آسیای جنوب شرقی، خاورمیانه، جزایر اقیانوس آرام، جزایر کارائیب و حوضه رود آمازون، با خود حمل می کنند. سازمان CDC توصیه می کند که همه ی مسافرانی که قصد مسافرت به این مناطق را دارند، به ویژه مسافران ماجراجو، مبلغان مذهبی، داوطلبان سپاه صلح و پرسنل نظامی، واکسن هپاتیت B را تزریق کنند.

سالم ماندن در مسافرت

سالم ماندن در مسافرت – واکسن بیماری هاری

بیماری هاری در سراسر جهان، به جز قطب جنوب یافت می شود و از طریق گزش حیوانات پخش می شود. سگ های خیابانی در آفریقا، آسیا و آفریقای جنوبی، یکی از بزرگترین مشکل مسافران هستند و به دنبال آن میمون هایی که در میان معابد آسیا زندگی می کنند عامل اصلی ابتلا به بیماری هاری هستند. اگر شما بعد از گزش به درمان نیاز داشته باشید، سه بار در روز باید این واکسن را تزریق کنید. این واکسن، زمان شما را با برای دستیابی به مراقبت های پزشکی افزایش می دهد و همچنین میزان درمان لازم را نیز کاهش می دهد.

واکسن آنفلوانزا

اگر شما به طور سالیانه واکسن آنفلوانزا را دریافت می کنید، برنامه ریزی برای سفر خود را طوری انجام دهید که در زمان تزریق این واکسن باشد. در نیم کره ی جنوبی، شیوع بیماری آنفلوانزا از ماه آوریل تا سپتامبر بسیار شایع است. به عنوان مثال، خانواده هایی که یک مسافرت برای تعطیلات تابستانی در استرالیا را برنامه ریزی کرده اند، باید قبل از خروج حتما واکسینه شوند.

شما چگونه خود را برای مسافرت و سالم ماندن در سفرتان آماده کرده اید؟ پیشنهادات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. دکتر سلام همچنین مقاله روش های سالم ماندن در مسافرت را بشناسید! – بخش دوم را منتشر کرده است که پیشنهاد می کنم مطالعه کنید.