می دانید چه چیزهایی رابطه جنسی را به خطر می اندازد؟ وقت گذراندن با همسر و شریک زندگی یکی از بهترین و لذت بخش ترین اعمال می باشد. اما داشتن مشکلات سلامتی برای طولانی مدت می تواند بر رابطه جنسی طرفین تاثیر بگذارد. ممکن است که فرد دیگر تمایلی به آن نداشته باشد، نعوظ به درستی در او اتفاق نیافتد و یا به سختی به ارگاسم برسد. پی بردن به این که چه مشکلی موجب این اتفاق ها می شود اولین قدم در یافتن راه حل می باشد.

دیابت و رابطه جنسی

قند خون بالا رگ های خونی و سلول های عصبی را با گذر زمان تخریب می کند. این بیماری جریان خون به اندام تناسلی را کاهش می دهد. در مردان مشکل نعوظ و انزال ایجاد می کند. زنان نیز ممکن است دچار برخی از مشکلات از جمله خشکی واژن، درد هنگام دخول و سختی ارگاسم شوند. اگر دیابت خود را کنترل کنید، فعال باشید  و غذای سالم بخورید می توانید از ایجاد مشکلات جنسی جلوگیری کنید. اگر هر کدام از این مشکلات برای شما اتفاق افتاد حتما پزشک خود را در جریان قرار دهید.

رابطه جنسی -8

بیماری های قلبی

همانند دیابت، هر گونه آسیبی که به رگ های خونی برسد مشکلات جنسی ایجاد می کند و برخی از بیماری ها نظیر فشار خون بالا باعث ایجاد این مشکلات می شوند. تغییر سبک زندگی بخصوص رژیم غذایی و تناسب اندام می توانند تفاوت های زیادی ایجاد کنند. اگر شما ئچار حملات قلبی می شوید و نگران هستید که رابطه جنسی باعث ایجاد حملات قلبی می شوند حتما با پزشک خود در این باره مشورت کنید و از او راهنمایی بخواهید.

افسردگی و رابطه جنسی

ذهن و بدن دست در دست یکدیگر می دهند. یکی از علائم افسردگی کاهش میل جنسی می باشد. اگر دچار کاهش میل جنسی شده اید این موضوع را به پزشک یا درمان گر خود اطلاع دهید. درمان که به صورت یا گفتار درمانی یا به کمک داروها انجام می شوند می توانند بسیار موثر باشند. برخی از داروهای ضد افسردگی می توانند مشکل نعوظ در آقایان ایجاد کنند. در این صورت کاهش دوز دارو یا تغییر نوع آن می تواند کمک کننده باشد.

رابطه جنسی -9

سرطان

رابطه جنسی شاید آخر موضوعی باشد که هنگام دچار شدن به سرطان فکر کسی را به خود درگیر کند. اما زمانی که شما تصمیم به ایجاد صمیمیت بیشتری می گیرید درمان ها نیز می توانند هر کار ناممکن و سختی را انجام دهند. شیمی درمانی ممکن است که شما را بسیار خسته کند و دیگر توانی برای رابطه جنسی نداشته باشید. هورمون درمانی نیز ممکن است بر میل جنسی نیز تاثیر بگذارد و برخی جراحی ها ممکن است در ظاهر بدنتان تغییراتی ایجاد کند. می توانید از راه های دیگری استفاده کنید تا زمانی که به طور کامل برای رابطه جنسی آماده شوید.

دردهای مزمن و رابطه جنسی

اگر دچار درد شدید هستید فکر کردن به رابطه جنسی کاری دشوار است. اگر داروها نمی توانند درد شما را کنترل کنند بهتر است که به پزشک مراجعه کنید تا نوع و دوز دارو ها را تغییر دهد. برخی از داروها ممکن است که دارای عوارض جانبی باشد که بر روی میل جنسی تاثیر می گذارند. زیرا این نوع داروها بر روی سیستم عصبی تاثیر می گذارند. بهترین راه صحبت کردن با پزشک است.

رابطه جنسی -6

آرتروز

درد مفاصل و علائم آرتروز می توانند بر زندگی جنسی زوج ها تاثیر بگذارند. اما شما هنوز هم می توانید با این مشکل کنار بیایید اگر موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • رابطه خود را زمانی از روز برقرار کنید که احساس درد ندارید.
  • داروهای خود را حداقل نیم ساعت قبل از ایجاد رابطه مصرف کنید.
  • مفاصل خود را با بالش های مناسب در موقعیت درستی قرار دهید که درد کمتری را احساس کنید.
  • قبل از ایجاد رابطه چرت بزنید اگر بی خوابی شما را اذیت می کند.
  • از ماساژ برای تسکین درد عضلات و ماهیچه ها استفاده کنید.

تستوسترون پایین و رابطه جنسی

ترشح میزان کمی هورمون مردانه تستوسترون میل جنسی در مردان را کاهش می دهد. گاهی اوقات این مشکل در ناحیه از مغزشان که دستور ترشح این هورمون را می دهد ایجاد می شود. دیابت نوع دوم و نارسایی های کبد کلیه موجب ایجاد این مشکل می شوند. پزشک ممکن است که تست خون برای سنجش هورمون تستوسترون تجویز کند. سبک زندگی خود را تغییر دهید و مراقب مواردی که می توانند به این شرایط کمک کنند باشید. برخی از مردان ممکن است که به مکمل تستوسترون نیاز داشته باشند.

رابطه جنسی -7

یائسگی

یائسگی زمانی اتفاق می افتد که سطح هورمون استروژن در زنان کاهش می یابد و دوران قاعدگی آن ها نیز متوقف می شود. کاهش سطح استروژن موجب خشکی و تنگی واژن می شود. و این می تواند رابط جنسی را به چالش بکشد. رطوبت دهند واژن و روان کننده ها می توانند کمک کننده باشند. اگر احساس گرمای بیش از اندازه یا همان گر گرفتگی می کنید هورمون درمانی دیگر راهکار می باشد. می توانید در این مورد از پزشک خود راهنمایی بگیرید.