احتمال بروز هموروئید یا همان بواسیر بین زن و مرد بصورت کاملاً یکسان وجود دارد. رانندگی طولانی مدت و زیاد نشستن احتمال هموروئید را در بین آقایان افزایش میدهد و زایمان آمار هموروئید خانم ها را تقویت میکند. البته علت هموروئید به همین دو مورد ختم نمیشود و دلایل بسیار زیادی برای بروز این بیماری وجود دارد. در این مقاله قصد داریم علائم هموروئید را به شما معرفی کنیم تا اگر درگیر این  بیماری هستید بتوانید سریعاً با بهترین روش درمان هموروئید ، شرایط خود را بهبود ببخشید.

 

علائم هموروئید یا بواسیر:

دیده شدن خون داخل و یا انتهای مدفوع: شاید برای شما پیش آمده باشد که وقتی مدفوع میکنید همراه یا پس از دفع چند قطره خون هم از شما خارج شود و یا با وجود اینکه همه چیز از نظر ظاهری در دهانه ی دندانه ای مقعد طبیعی بنظر میرسد داخل دستمال توالتی که استفاده میکنید کمی خون به رنگ روشن دیده شود.این مسئله میتواند علائم هموروئید داخلی باشد. در صورتیکه مبتلا به هموروئید داخلی شده باشید احتمالاً از درد خبری نیست(خصوصاً در هموروئید درجه اول و دوم داخلی) .پس این مسئله که انواع هموروئید درد ناک است را کنار بگذارید و بدانید همین چند قطره خون میتواند علائم بیماری هموروئید باشد. احتمال دارد با گذر زمان خونریزی بیشتر هم بشود و در حالتهای حاد تا اندازه ای خونریزی توسعه پیدا میکندکه بیمار دچار کم خونی میگردد.

*بیرون زدگی هموروئید از داخل کانال آنال: در هموروئید داخلی درجه دو ،سه و چهار  احتمال بیرون آمدن هموروئید از کانال آنال وجود دارد که در درجات بالا این بیرون زدگی به داخل کانال بر نمیگردد و برای همیشه بیرون میماند. در این صورت با دست زدن به مقعد میتوانید هموروئید داخلی خود را حس کنید .در درجات پائین بلافاصله پس از مدفوع هموروئید به داخل بر میگردد و در درجه سه هموروئید داخلی، میتوانید پس از مدفوع هموروئید را با انگشت به داخل کانال هدایت نمائید.

*فرم نا متعارف دهانه ی دندانه ای مقعد: اگر شما مبتلا به بیماری هموروئید خارجی باشید همیشه هموروئید قابل دید و لمس است. در این شرایط تورم عروق و تجمع خون در رگها باعث بیرون زدن هموروئید از بخش دندانه ای مقعد میشود. این نوع هموروئید از داخل کانال آنال بیرون نزده و بلکه از کنار دریچه خروجی انتهائی روده(مقعد)  بیرون آمده است. اگر هموروئید ترمبوزه باشد کمی سیاه رنگ است و با درد زیاد توام می باشد.

*درد در ناحیه مقعد: همانطور که گفته شد هموروئید ترومبوزه بخاطر تجمع خون داخل رگ و ممانعت از چرخش خون در رگها دردناک میشوند پس یادتان باشد همه انواع هموروئید دردناک نیستند ، ولی اگر برآمدگی دردناک در کنار بافت دندانه ای مقعد شما وجود دارد باید بدانید که احتمالاً به بیماری هموروئید دچار شده اید.

*خارش در ناحیه مقعد: میتوان گفت در پاره ای مواقع هموروئید خارجی با خارش همراه است، التهاب پوست هموروئید و نازک شدن پوست محل بیماری باعث خارش میشود. البته خارش بیشتر مربوط به بیماری های انگلی است و فقط پاره ای از مواقع احتمال دارد هموروئید با خارش توام باشد.

*خارج شدن ترشحات: اگر شما به بیماری هموروئید داخلی مبتلا شده باشید امکان دارد پس از اجابت مزاج از شما ترشحاتی لزج خارج گردد این ترشحات بخاطر دفع ناقص مدفوع است امکان دارد هموروئید داخلی مانع از دفع کامل مدفوع شود . ضمن آنکه افراد بخاطر سفتی مدفوع دچار هموروئید میشوند و و قتی شما یبوست دارید احتمالاً همه مدفوع شما از روده خارج نمیشود.

*دفع نا کامل مدفوع: در قسمت انتهایی راست روده یک کانال وجود دارد که در حد فاصل دو دریچه داخلی و خارجی قرار گرفته است. با رسیدن مدفوع درون این کانال فرد احساس اجابت مزاج خواهد کرد. در حالت طبیعی مدفوع قرار گرفته در این ناحیه باید به صورت کامل تخلیه شود اما در صورت وجود اختلالی چون هموروئید در فرد عضلات دریچه‌ای توانایی کافی برای تخلیه‌ی کامل کانال را ندارند و فرد پس از اجابت مزاج به دلیل خالی نشدن بخش انتهایی راست روده هنوز احساس دفع مدفوع دارد.

در بالا با تمام علائم هموروئید آشنا شدید منتهی در  جواب این سوال که آیا هموروئید خطر ناک است؟ باید بگوییم شناخت دقیق شما از بیماری نقش تعیین کننده ای در جواب این سوال دارد. گاهی اوقات تشخیص افتراقی توسط فرد صورت میگیرد و احتمال دارد بیماری هائی همچون التهاب پوست مقعد،سرطان انال رکتوم،سرطان خالهای پوستی،زگیل تناسلی با هموروئید اشتباه گرفته شود، در این صورت بی توجهی و یا درمان نادرست بیماری میتواند عوارض جبران ناپذیری در بر داشته باشد. باید گفت اگر بیماری مقعدی شما از دسته بیماری های ذکر شده نباشد و همان هموروئید باشد جواب این است که اگر درمان هموروئید به موقع و درست انجام شود خطری شما را تهدید نمیکند. لذا برای کسب اطلاعات دقیق در رابطه با بیماری خودتان و مشاوره از پزشک به سایت بریم دکتر مراجعه کنید، این سایت تمام نکات مهم در رابطه با بیماری هموروئید را توضیح داده است و این امکان را مهیا کرده که شما بصورت شبانه روزی سوالات خود را در رابطه با تمام بیماری های نشیمنگاهی از معتبر ترین جراح کلورکتال بپرسید. در وب سایت www.berimdoctor.com سعی بر این بوده تمام نکات در رابطه با بیماری کلورکتال بصورت 100% علمی پاسخ داده شود تا بیماران عزیز با انواع درمان آشنا شوند .ضمناً تمام بیماری های نشیمنگاهی به درمان جراحی نیاز ندارند و احتمالاً در پاره ای مواقع میتوان با رژیم غذائی مناسب و مصرف دارو درمان کاملی انجام داد. البته باید بدانید که در هر شرایطی، نیاز است ابتدا پزشک متخصص شما را ویزیت کند تا بداند پیش روندگی بیماری در چه حدی است، از طرفی تشخیص دقیقی انجام گردد. تا درمان صحیح که قطعاً نتیجه بخش است بکار گرفته شود .