در مورد خواص آب انبه و انبه خشک شده چه می دانید؟ انبه یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین میوه ها محسوب می شود. “پادشاه میوه ها” دارای پوسته ای زرد، نارنجی مایل به قرمز و سبز و داخلی به رنگ زرد پررنگ دارد. علاوه بر طعم بسیار لذیذ آن، انبه دارای فواید بهداشتی و زیبایی دیگر نیز می باشد. در این مقاله به ارزش غذایی آب انبه و مزایای آن برای سلامت پوست می پردازیم. در این مقاله از بخش تغدیه دکتر سلام به بررسی خواص آب انبه برای سلامتی می پردازیم. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام به بررسی فواید انبه و آب انبه می پردازیم.

آب انبه

فواید آب انبه برای بدن

1- آب انبه از سرطان جلوگیری می کند

انبه با ترکیبات آنتی اکسیدانی از جمله آستراگلین، متیل گالات، ایزووکریترین، فیستتین، کوئرستین و اسید گالیک پر شده است. به نظر می رسد تمام این ترکیبات برای کاهش خطرات سرطان پستان، روده بزرگ، لوسمی و سرطان پروستات موثر هستند. فیبر محلول، پکتین موجود در انبه نیز نقش مهمی در این زمینه دارد. طبق آخرین تحقیقات، پکتین عملکرد “گالکتین 9” را که یک عنصر عملکردی در سلول های سرطانی است را کاهش می دهد. علاوه بر این یکی دیگر از ترکیبات انبه “لوپول”، سلول های تومور سرطان پروستات را سرکوب می کند.

2- سطح کلسترول خون را کاهش می دهد

آب انبه بدن شما را با مقدار کافی ویتامین C تغذیه می کند. ترکیب پکتین و ویتامین C برای تسهیل بدن انسان در کاهش سطح کلسترول سرم به ویژه لیپوپروتئین با چگالی کم موثر است.

3- کنترل فشار خون با مصرف آب انبه

آب انبه حاوی مواد مغذی حیاتی مانند پتاسیم است که به عملکرد عضلات، قلب و اعصاب شما کمک می کند. این ماده معدنی مفید همچنین تعادل مایعات در بدن و فشار خون شما را تنظیم می کند.

4- برای کم خونی مفید است

آهن یکی از مهمترین مواد مغذی است. کمبود آهن ممکن است منجر به چندین بیماری جدی از جمله کم خونی شود. شما می توانید با مصرف یک وعده آب انبه هر روز مقدار قابل توجهی آهن به بدن خود ارائه دهید. آب انبه برای مادران خیلی مهم است زیرا به مقدار زیادی آهن احتیاج دارند.


بیشتر بخوانید: لیست علائم و نشانه های کم خونی


5- افزایش سلامت چشم با مصرف آب انبه

مصرف انبه یا آب انبه بهترین راه برای تأمین مواد مغذی حیاتی بدن مانند ویتامین A است. علاوه بر تقویت بینایی به عنوان بهترین مدافع در برابر مشکلات چشم یعنی خشکی چشم و نابینایی شبانه عمل می کند.

6- پوست را پاک می کند

یکی از بهترین فواید آب انبه این است که با تهیه مواد مغذی ضروری به مقدار زیادی باعث زیبایی پوست شما می شود. آکنه، جوش و سایر موارد پوستی را می توان با استفاده از میوه انبه و استفاده خارجی از آن مانند (کرم ها، لوسیون ها و ..) درمان کرد. فقط باید حدود ده دقیقه پالپ انبه را روی پوست خود بمالید. پس از زمان توصیه شده پوست خود را با آب ولرم بشویید.

7- قلیایی کردن بدن با نوشیدن آب انبه

اسید مالیک، اسید تاریک و اثری از اسید سیتریک در آب انبه تازه موجود است. این اسیدها باعث حفظ ذخایر قلیایی بدن می شوند.

آب انبه

8. با دیابت مبارزه می کند

دیابت نوعی بیماری شدید است که نمی توان آن را بی اهمیت جلوه داد. این بیماری با مقدار اضافی قند خون در بدن مشخص می شود. شایع ترین دلایل دیابت شامل فشار خون بالا، کلسترول بالا و مقاومت به انسولین است. آب انبه (بدون قند) با عادی سازی سطح انسولین، حفظ فشار خون و کاهش کلسترول بد خون، سطح قند را کنترل می کند.

9- آب انبه هضم غذا را بهبود می بخشد

آب انبه به خوبی با تقویت معده ای که آسیب دیده و ناراحت است، باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش می شود. اگر از یبوست رنج می برید، این آب شگفت انگیز را در ترکیب با آب گریپ فروت و آناناس مصرف کنید.

10- سیستم ایمنی را تقویت می کند

ویتامین C، ویتامین A و کاروتنوئیدها در آب انبه یافت می شوند. این ترکیبات با هم ترکیب می شوند تا سیستم ایمنی بدن شما را قوی و سالم نگه دارند.


بیشتر بخوانید: بررسی اختلال مقاومت به انسولین


ارزش غذایی آب انبه

آب انبه دارای چندین ماده مغذی ارزشمند است. یک فنجان آب انبه حاوی 128 کالری است همچنین پروتئین، چربی و کلسترول کمتر از 1 گرم دارند. 33 گرم کربوهیدرات و 0.8 گرم فیبر در یک وعده در دسترس است. آبمیوه حاصل از انبه تازه، همراه با ویتامین های C & A همراه با ویتامین های B، E و K وجود دارد. بعضی از مواد معدنی با ارزش نیز در آب انبه یافت می شود.

آب انبه

یک وعده شامل:

  • 61 گرم پتاسیم
  • 43 گرم کلسیم
  • 8 گرم منیزیم
  • 5 گرم فسفر
  • 9 گرم آهن
  • میکروگرم سلنیوم
  • 13 گرم سدیم

7 فایده شگفت انگیز انبه خشک شده

همانطور که از این نام پیداست، انبه خشک نوعی خشک از میوه انبه است که از درخت انبه سرچشمه می گیرد و دارای نام علمی Mangifera indica است. این میوه ها به طور طبیعی خشک شده یا کم آب می شوند و سپس در سراسر جهان صادر می شوند، پس از حذف همه آب موجود در این میوه، ماندگاری بسیار طولانی تری دارند. انبه خشک یکی از محبوب ترین انواع میوه خشک است، اما باید در خوردن آن اعتدال را رعیت کنید. به یاد داشته باشید که میوه های خشک کالری بالایی دارند.

ارزش غذایی انبه خشک

انبه خشک دارای تعدادی ماده مغذی مفید از جمله ویتامین A است که سوخت و ساز بدن، کلسیم و آهن و همچنین مقدار کمی ویتامین C را تنظیم می کند – به مراتب کمتر از آن مقدار موجود در انبه تازه می باشد. در طی فرآیند خشک شدن، ویتامین های محلول در آب مانند ویتامین C از بین می روند. این میوه ها همچنین حاوی حدود 2 گرم فیبر در یک وعده( 1/3 فنجان)  و همچنین تقریبا 30 گرم شکر هستند. یک وعده واحد از این میوه های خشک شده قندی نزدیک به حدود 160 کالری دارا می باشند، بنابراین به صورت اعتدال از میوه خشک شده انبه استفاده کنید.

مزایای انبه خشک

انبه خشک، منبع خوبی از کمپلکس B است که به تقویت انرژی و کاهش استرس کمک می کند. فیبر موجود در آن باعث بهبود هضم و سلامت کلی قلب می شود. از دیگر مزایای سلامتی ارائه شده توسط این میوه های خشک می توان به ظاهر بهتر پوست، افزایش گردش خون و کاهش وزن اشاره کرد.

مراقبت از پوست

در انبه های خشک شده تعداد کمی مواد فعال و آنتی اکسیدان وجود دارد که می توانند به تسکین التهاب بر روی پوست کمک کنند، همچنین رشد مجدد سلول ها را تقویت کرده و تغییرات ظاهری مانند چین و چروک و لکه های سنی را به حداقل برساند. مصرف متوسط چنین میوه غنی از مواد مغذی همچنین می تواند به بهبود خاصیت ارتجاعی پوست کمک کند، همچنین می تواند به جوان تر نشان دادن پوست شما نیز موثر باشد.

کاهش وزن با مصرف انبه خشک شده

اگرچه از بین بردن آب از انبه باعث کم شدن وزن در آنها می شود، اما انبه خشک هنوز منبع غنی از فیبر غذایی و منبع غلیظ کربوهیدرات ها می باشد. این میوه خشک به شما کمک می کند که اشتهای خود را کنترل کنید و از خوردن میان وعده های پرکالری اجتناب کنید. اما به خاطر داشته باشید که این میوه بسیار پرکالری می باشد پس بهتر است که تعادل را در خوردن این میوه رعایت کنید. فیبر غذایی موجود در این میوه های خشک می تواند به تحریک حرکت پریستالتیک و کاهش علائم یبوست و اسهال کمک کند و در عین حال متعادل کننده میزان باکتری ها در روده شما نیز باشد.

آب انبه

تراکم استخوان را بهبود می بخشد

مواد معدنی و ویتامین های موجود در انبه های خشک شده می توانند به تقویت تراکم مواد معدنی استخوان کمک کرده و خطر افزایش پوکی استخوان را با افزایش سن کاهش دهند.

افزایش قدرت بینایی با خوردن انبه خشک شده

مقدار مناسبی از بتاکاروتن موجود در این میوه ها وجود دارد که یک آنتی اکسیدان شناخته شده است که می تواند با کاهش دژنراسیون ماکولا و کند کردن شروع آب مروارید باعث بهبود بینایی شود.

گردش خون را افزایش می دهد

سطح متوسط آهن موجوددر میوه انبه خشک می تواند به تسکین علائم کم خونی و تقویت گردش خون کمک کند.

آب انبه

9 فایده خوردن آب انبه در دوران بارداری

انبه یکی از میوه های حوشمزه و طعم داری است که بسیاری از افراد نمی توانند در مقابل آن مقاومت کنند. زنان باردار تمایل بیشتری برای خوردن انبه دارند. اما سوال هایی که ممکن است در رابطه با خوردن انبه در دوران بارداری شکل بگیرد به شرح زیر است. بنابراین خوردن انبه در دوران بارداری چقدر ایمن است؟ آیا خوردن انبه زیاد می تواند برای شما و کودک شما بد باشد؟ پاسخ این سؤالات و موارد دیگر را در ادامه بخوانید.

آیا خوردن آب انبه در دوران بارداری بی خطر است؟

بله، شما می توانید در دوران بارداری انبه بخورید زیرا آنها منبع عالی انرژی، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی حیاتی هستند. انبه میوه ای فصلی است و باید در زمانی که به طور طبیعی در دسترس می باشد، مصرف شود. در هر صورت قبل از اینکه میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانید، با پزشک خود مشورت کنید.

چه تعداد انبه می توانید هنگام بارداری مصرف کنید؟

بهتر است روزانه بیش از یک انبه مصرف نکنید. اما در صورتی که پزشک از شما بخواهد مقدار کالری مصرفی خود را در روز افزایش دهید، می توانید از تعداد انبه مصرفی خود را بالا ببرید. یک وعده 100 گرم انبه حاوی حدود 13.66 گرم شکر است که باعث می شود، مصرف بیش از حد انبه در دوران بارداری یک ایده بد باشد، خصوصاً اگر در دوران بارداری مبتلا به دیابت حاملگی شده اید. بجز قند موجود در این میوه، ادر نبه چندین ماده مغذی وجود دارد که آن را به عنوان غذایی بی خطر برای زنان باردار تبدیل می کند.

فواید سلامتی خوردن انبه در دوران بارداری چیست؟

موارد زیر مزایای سلامتی مصرف انبه در دوران بارداری است.

1. آهن موجود در انبه از کم خونی جلوگیری می کند

انبه سرشار از ویتامین C است و به جذب آهن کمک می کند.

2- اسید فولیک به رشد جنین کمک می کند

انبه منبع عالی اسید فولیک است که برای رشد مغز جنین و نخاع ضروری است. مصرف انبه از نقص لوله عصبی جلوگیری می کند که می تواند در اوایل بارداری رخ دهد.

فیبر موجود در این میوه سلامت گوارش را کنترل می کند

میزان فیبر موجود در انبه به شما کمک می کند تا مدت طولانی تری احساس سیری کنید. انبه همچنین به هضم غذا کمک می کند و از یبوست که زنان در سه ماهه اول تجربه می کنند، جلوگیری می کند.

 آنتی اکسیدان های غنی را فراهم می کند

ویتامین C موجود در انبه به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند عمل می کند و به ایجاد مقاومت در برابر رادیکال های آزاد کمک می کند، که می تواند رشد جنین را مختل کند و حتی منجر به سرطان شود. ویتامین C همچنین می تواند خطر زایمان زودرس را کاهش دهد.

ویتامین A برای رشد کودک

ویتامین A که به وفور در انبه یافت می شود، در تشکیل دندانها و استخوان های کودک کمک می کند. همچنین برای ایجاد سیستم ایمنی، چشم و کمک به آنها در ایجاد قلب، ریه ها و کلیه ها ضروری است.

آب انبه

 ویتامینB6 برای مغز و سیستم عصبی جنین ایده آل است

انبه همچنین منبع ویتامین B6 است که در رشد مغز و سیستم عصبی جنین نقش دارد.

منیزیم از پره اکلامپسی جلوگیری می کند

منیزیم که در مقادیر مناسب در انبه وجود دارد، به عنوان یک درمان طبیعی عالی برای پره اکلامپسی عمل می کند در حالی که ویتامین E موجود در این میوه به ساخت عضله جنین کمک می کند و از پره اکلامپسی جلوگیری می کند.

 ضربان بیماری صبحگاهی است

طعم تازه انبه به جلوگیری از بیماری صبحگاهی کمک می کند. ویتامین B6 موجود در این میوه همچنین نقش مهمی در رهایی شما از حالت تهوع و بیماری صبحگاهی دارد .

مایعات بدن را متعادل می کند

با افزایش حجم خون در دوران بارداری، بدن شما به مواد معدنی اضافی احتیاج دارد. انبه حاوی الکترولیتهایی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم است که به حفظ تعادل مایعات کمک می کند. الکترولیت ها اطمینان می دهند که اعصاب، قلب، مغز و ماهیچه ها همانطور که باید کار می کنند. اگرچه انبه مزایای بیشماری را ارائه می دهد، اما باید در حین بارداری در خوردن آن مراقب باشید.

آب انبه

عوارض جانبی مصرف انبه در دوران بارداری وجود دارد؟

عوارض مصرف انبه در دوران بارداری شامل موارد زیر است:

اسهال: مصرف بیش از حد انبه می تواند باعث اسهال شود که می تواند منجر به کم آبی بدن شود. کمبود آب بدن در دوران بارداری رایج است و با کنترل رژیم غذایی می توان به کنترل آن پرداخت.

افزایش خطر دیابت حاملگی: انبه مقادیر زیادی قند دارد و می تواند شما را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت قرار دهد. خوردن کمتر انبه، که دارای یک شاخص گلیسمی متوسط GI است، می تواند به غلبه بر خطر دیابت بارداری کمک کند.

افزایش وزن اضافی: انبه سرشار از کربوهیدرات است و به افزایش وزن در دوران حاملگی شما کمک می کند.

واکنش های آلرژیک: برخی از افراد هنگام تماس با پوست میوه یا شیره انبه، می توانند یک واکنش آلرژیک داشته باشند. اگر بعد از خوردن انبه در خود احساس خارش کردید، از خوردن آن اجتناب کنید.

دوری از انبه هایی که به صورت مصنوعی رسیده اند: انبه هایی که به طور مصنوعی رسیده اند، می توانند تأثیر نامطلوبی بر مادر و نوزاد داشته باشند. این میوه ها با استفاده از کاربید کلسیم، ماده سمی که حاوی اثری از آرسنیک و فسفر است، رسیده اند. مصرف این انبه ها می تواند منجر به نوسانات خلقی، خواب آلودگی، سردرد، سرگیجه، سردرگمی، تشنج، زخم دهان و سوزن سوزن شدن دست و پا شود. بنابراین فقط انبه هایی را انتخاب کنید که به طور طبیعی رسیده اند.

چگونه می توان فهمید که انبه به صورت طبیعی یا مصنوعی رسیده است؟

انبه ای که به صورت مصنوعی رسیده باشد، دارای ویزگی های زیر است:

  • رسیده رسیده به نظر می رسد اما در داخل خام و سخت باقی مانده است
  • بی مزه هستند
  • ماندگاری کوتاه تری داشته باشید و زودتر تکه های سیاه نشان دهید
  • بسیار نرم هستند

نکاتی برای خوردن انبه با خیال راحت

خرید میوه های رسیده به طور طبیعی همیشه آسان نیست. با این حال شما می توانید با خوردن یک انبه که ارگانیک نیست، سمومی را که مصرف می کنید به حداقل برسانید.

میوه را کاملاً بشویید: شستن میوه قبل از مصرف به خلاص شدن از شر باقی مانده های شیمیایی کمک می کند. همچنین هرگونه آلودگی توسط باکتری های لیستریا را از خاک برطرف می کند.

میوه را پوست بگیرید: پوست را نخورید. لایه برداری پوست انبه بعد از شستشو نیز باعث کاهش قرار گرفتن در معرض سموم خواهد شد.

بهداشت را حفظ کنید: همیشه قبل از استفاده از چاقوها و تخته های خرد کننده آن ها را تمیز کنید و بعد از تماس با انبه ها دستان خود را بشویید.

انبه خام تهیه کنید: برای دفع سموم انبه خام بخرید و اجازه دهید تا به طور طبیعی در خانه رسیده شود. این امر خطر آلودگی به کاربید کلسیم را از بین می برد.

مصرف کدام انبه در دوران بارداری ایمن هستند – رسیده یا خام؟

مصرف انبه های رسیده و خام در دوران بارداری بی خطر است، به شرطی که آنها را با احتیاط مصرف کنید. میوه رسیده قندهای طبیعی را ارائه می دهد و جایگزینی عالی برای دسرهای پر کالری است. انبه رسیده باعث تحریک اشتها، هضم غذا و بهبود چهره و ظاهر شما می شود.

میوه خام سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است، که به مبارزه با بیماری صبحگاهی و اسیدیته، بهبود ایمنی و سالم نگه داشتن کبد کمک می کند.

آیا خوردن آب انبه در سه ماهه سوم ایمن است؟

می توانید در سه ماهه پایانی خود اما به مقدار کمتری به خوردن انبه ادامه دهید. مصرف بیش از حد در این زمان می تواند باعث دیابت حاملگی شود. همچنین اگر قبلاً هرگونه واکنش آلرژیک را تجربه کرده اید، از انبه در هفته های آخر بارداری خودداری کنید.

ماسک انبه برای داشتن پوستی زیبا

انبه به عنوان پادشاه میوه ها شناخته می شود. این میوه از فتوشیمیایی ها و آنتی اکسیدان های قدرتمند تشکیل شده است که باعث تقویت تغذیه ای مورد نیاز پوست شما می باشد. با پادشاه میوه ها، سلامتی پوست خود را بدست آورید.

استفاده از پالپ انبه بر روی پوست باعث احیا و جوانسازی آن می شود، همچنین رطوبت را در سلول های خشک پوست ذخیره می کند. انبه سرشار از بتاکاروتن است که به آن رنگ نارنجی زیبا، ویتامین های گروه B و ویتامین c می دهد، همه این موارد باعث ارتجاعی شدن پوست و کند شدن روند پیری پوست می شود.

چه  عواملی باعث مفید بودن انبه برای پوست می شوند؟

ویتامین A: آبرسان و مرطوب کننده می باشد.
ویتامین B: روند پیری پوست را کند می کند. با رادیکال های آزاد که خطوط ریز و آسیب به سلولهای سالم پوست ایجاد می کنند، مبارزه می کند.

اسیدهای هیدروکسی آلفا: اسیدهای میوه طبیعی که به شکستن پیوند بین سلول های مرده کمک می کنند و برای از بین بردن آسان، آنها را نرم می کنند.

ویتامین سی: به ساخت کلاژن و حفظ سفتی و ارتجاعی پوست کمک می کند.

پتاسیم: خاصیت رطوبت رسانی به پوست را دارد. برای پوست های خشک حالت آبرسانی دارد و آن ها را نرم و لطیف می کند.

آب انبه


بیشتر بخوانید: اگر پتاسیم بدنتان کم است بخوانید


تغذیه صورت با ماسک آووکادو- انبه

این ماسک صورت همراه با سایر مواد طبیعی موجود در آن پوست صورت را از هر لحاظ تغذیه می کند و پوست را نرم می کند. این ماسک صورت انبه حاوی روغن آووکادو و روغن نارگیل است. این دو ماده شگفت انگیز موجود در آشپزخانه، برای دستیابی به پوست هایی جوان بسیار مفید هستند.

نکات لازم

مخلوط ماسک اضافی صورت را می توان تا 4 روز در یخچال نگهداری کرد. وقتی می خواهید از ماسک صورت استفاده کنید، اجازه دهید ابتدا به درجه حرارت اتاق برسد. اگر ماسک صورتی که در یخچال نگهداری کرده اید، بوی عجیب و غریبی می دهد آن را در سطل زباله بریزید. از آووکادو و انبه رسیده استفاده کنید تا به راحتی بتوانید ماسک صورت خود را میکس و له کنید. حالت یخ زده میوه ها یا گرم شده آن ها این امکان را به شما می دهد تا به راحتی آن ها را میکس کنید. اگر مخلوط درست کرده برای صورت خود، اضافی دارید می توانید بروی بدن خود نیز از این ماسک استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذا خوری انبه
  • 2 قاشق چایخوری آووکادو خالص
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

روش تهیه ماسک آب انبه

در یک کاسه کوچک، مواد گفته شده را به خوبی هم بزنید تا ماسکی صاف و یکدست حاصل شود. ماسک را با حالت دایره ای روی پوست تمیز خود بمالید. اجازه دهید که این ماسک بین 10 تا 15 دقیقه بروی پوست شما بماند. بعد از مدت زمان سپری شده، با آب خنک ماسک را بشویید و با یک حوله تمیز صورت خود را خشک کنید.

ماسک صورت و مرطوب کننده انبه

انبه مانند آووکادو، موز و عسل حاوی رطوبت زیادی است، که در صورت استفاده موضعی، رطوبت موجود در سلول های پوستی را حفظ می کند و آنها را هیدراته نگه می دارد. اگر از خشکی پوست خود رنج می برید، سعی کنید از این دستور ماسک صورت انبه برای آبرسانی پوست خود استفاده کنید و آن را سالم جلوه دهید. این ماسک صورت برای درمان عمیق از انبه و عسل استفاده می کند . به طور کل می توان گفت از ترکیب این دو ماده یک مرطوب کننده طبیعی حاصل می شود.

بیایید فواید عسل و ماست را برای پوست کشف کنیم:

عسل: رطوبت سلول های پوستی را قفل می کند. دارای خواص ضد باکتریایی، ضد عفونی کننده و ضد قارچی است که باعث از بین رفتن آکنه های ایجاد شده توسط باکتری می شود. آکنه های ملتهب و التهاب پوست را تسکین می دهد. به آرامی پوست را مرطوب می کند و به آرامی کمک به لایه برداری پوست می کند.

ماست: بسته بندی شده با ویتامین های گروه B، اسید لاکتیک و روی می باشد. ماست پوست را آبرسانی کرده و پوست را مرطوب می کند. ماست پروبیوتیک حاوی باکتری های زنده است که باکتری های بد و سایر میکروب های موجود در سطح پوست را از بین می برد. ماست پوست های خشن را نرم می کند و آکنه ها را کاهش می دهد.

نکات مفید

هنگام اضافه کردن انبه به ماسک خود توجه داشته باشید که پوست انبه جدا نشده باشد. زیرا پوست انبه حاوی آنزیمی است که باعث تحریک پوست می شود. از ماست پروبیوتیک ساده و بدون چاشنی استفاده کنید همچنین می توانید از ماست یونانی استفاده کنید.توجه داشته باشید که ماست با طعم شیرین باعث تحریکات پوستی می شود. عسل مورد استفاده برای این ماسک صورت باید عسل خام باشد. اطمینان حاصل کنید که عسل مورد استفاده در چهره شما برای جلوگیری از تحریکات ارگانیک است.

آب انبه

مواد لازم

  • 1 قاشق غذا خوری انبه
  • 1 قاشق چایخوری عسل
  • 1 قاشق چایخوری ماست

روش تهیه

در یک کاسه کوچک، مواد را به خوبی ترکیب کنید. با استفاده از نوک انگشتان تمیز، ماسک صورت انبه خود را با حرکت دایره ای روی صورت تمیز خود بمالید. بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند. وقتی ماسک صورت کاملاً خشک شد، برای پاک کردن آن از یک حوله گرم یا لیف استفاده کنید. سپس با آب سرد صورت خود را بشویید و با یک حوله نرم صورت خود را خشک کنید.