کفیر ناری با استفاده از باکتری‌های مفید پروبیوتیک و طبیعی خود می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر باکتری‌ها و ویروس‌ها کمک کند.

 

در دورانی که با شیوع بیماری جهان‌گیری همچون کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیت ویژه‌ای یافته، گروه صنایع غذایی سولیکو کاله، برند مطرح لبنی کشور، به تازگی برند جدیدی با عنوان «کفیر ناری» را به بازار معرفی کرده است.

به گفته‌ی کارشناسان، مهم‌ترین خاصیت محصولات حاوی کِفیر، تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از باکتری‌های پروبیوتیک خاص آن است. محصولات کفیر ناری در حال حاضر به صورت نوشیدنی کفیر و ماست کفیر به بازار عرضه شده و قرار است محصولات دیگری نیز در این طبقه عرضه شوند.

 

تاریخچه و خواص کفیر:

با جستجویی ساده در اینترنت به هزاران مقاله‌ی تاریخی و علمی در مورد کفیر و تایید فواید سلامتی آن می‌رسیم. منشاء کِفیر (به انگلیسی Kefir)، به 2 هزار سال پیش و کوه‌های قفقاز باز می‌گردد که برای اولین بار، چوپانان این منطقه، از ترکیب قارچ کفیر -که خواص سلامتی‌بخش آن شناخته شده بود- با شیر، به طور اتفاقی این نوشیدنی را کشف کردند. کفیر نام خود را از کلمه‌ی ترکی «کِیف» به معنای حال خوب گرفته و از آن زمان تا امروز، در بسیاری از کشورهای دنیا، با برندهایی همچون «لایف‌وی» (Lifeway)، «گرین‌ولی»  (Green Valley) و «میپل‌هیل» (Maple Hill)، به یکی از محصولات پرطرفدار برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن تبدیل شده است.

تحقیقات بسیاری نشان داده است که مصرف منظم کفیر می‌تواند به مبارزه با باکتری‌های مضر، کاهش التهاب و افزایش فعالیت اکسایشی بدن کمک کند. همچنین کفیر پر از مواد پروبیوتیک است که با جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر روده، به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. همچنین کفیر با داشتن سطح بالایی از تیامین، B12، کلسیم، فولات، ویتامین‌های گروه K و بیوتین نیز، به تقویت سیستم ایمنی و محافظت از سلول‌ها کمک می‌کند.

 

هدف از ارائه‌ی کفیر ناری به بازار چه بوده است؟

کفیر، محصول جدیدی در سبد محصولات شرکت کاله نیست. کفیر قبلا در بازارهای ایران با عنوان «کفیر کاله» و یا با نام تجاری «ونوس» عرضه می شده که از این نام همچنان برای برخی بازارهای صادراتی کاله و به خصوص کشورهای عربی برای عرضه‌ی کفیر استفاده می‌شود.

اما به گفته‌ی مدیران کاله، با عرضه‌ی «کفیر ناری»، ارائه‌ی محصولاتِ کفیر با هدف «تقویت سیستم ایمنی بدن»، به صورت متنوع‌تر، متمایزتر و با بالاترین کیفیت جهانی انجام می‌شود.

در کفیر ناری، استفاده از بهترین باکتری کفیر در سطح جهان و به میزان فراتر از استانداردهای داخلی و بین‌المللی، باعث شده این محصول خواص بالایی از نظر سلامتی داشته باشد.

 

محصولات نوشیدنی و ماست کفیر ناری

در حال حاضر کفیر ناری دارای دو محصول نوشیدنی کفیر و ماست کفیر است. نوشیدنی کفیر ناری در دو نوع نوشیدنی کفیر کلاسیک (با گاز بیشتر و طعم تندتر) و نوشیدنی کفیر لایت (با گاز کمتر و طعم ملایم‌تر)، و ماست کفیر ناری نیز در دو نوع پرچرب و کم‌چرب به بازار عرضه شده است؛ اما بر اساس گفته‌های مسئولان تحقیق و توسعه‌ی شرکت کاله، در آینده محصولات دیگری مانند ماست چکیده نیز به سبد محصولات کفیر ناری اضافه خواهد شد.

گاز موجود در نوشیدنی‌های کفیر ناری، تماما طبیعی بوده و ناشی از فعل و انفعالات داخلی باکتری‌های مفید پروبیوتیک با شیر است که البته برای جلوگیری از سرریز شدن و سرو درست آن، کفیر ناری بر روی بطری‌های نوشیدنی خود راهنمای جذابی را از روش سرو آن ارائه داده است.

گفتنی است از نظر فواید سلامتی‌بخشی و تقویت سیستم ایمنی بدن، چه ماست و چه نوشیدنی کفیر ناری دارای خواص یکسانی هستند.