اطلاعات بیشتر
ماه اول
مادران عزیز در اولین ماه از بارداری با علائم اولیه بارداری، چگونگی رشد کوچولوهاشون، نکات مهم تغییرات بدن مادر آشنا می شوند.
اطلاعات بیشتر
ماه دوم
یک ماه است که زندگی شیرین یک و نیم نفره را تجربه کرده اید. در این ماه هم با علائم ویژه و تغییراتی که در جنین خوشگلتون ایجاد میشه آشنا میشید.
اطلاعات بیشتر
ماه سوم
با وارد شدن به ماه سوم بارداری، کم کم تغییرات فیزیکی در ظاهر شما نمایان می شود و لازم است شما خودتان را با این تغییرات سازگار کنید و یک سری نکات را به خاطر داشته باشید.
اطلاعات بیشتر
ماه چهارم
مادرجان وارد سه ماهه دوم بارداری شدی، تبریک! از این ماه به بعد راحت تر با مسائل کنار می آیید. کم کم از این ماه ورجه وورجه های خوشگل پسر و دخترهاتون شروع میشه.
اطلاعات بیشتر
ماه پنجم
حرکات جنین در ماه پنجم زیاد تر از ماه قبل شده و خیلی واضح و شفاف شما حرکات جنین را تشخیص میدهید و حسابی هم از این قضیه کیف میکنید.
اطلاعات بیشتر
ماه ششم
از این ماه دیگه لازمه علاوه بر اطلاعات جنین و دوران بارداری ، در خصوص زایمان طبیعی و سزارین نیز اطلاعات کافی پیدا کنید.
اطلاعات بیشتر
ماه هفتم
بالاخره وارد آخرین سه ماهه بارداری شده اید و کم کم تعداد ملاقات هاتون با پزشک رو دارید افزایش میدید. این ماه هم ویژگی های خاصی داره که حتما باید بدونید.
اطلاعات بیشتر
ماه هشتم
سرعت رشد جنین با بالاترین حد خود رسیده و گاهی احساس تشنگی و خستگی در شما ایجاد می شود. ماه هشتم ماه سرنوشت سازی است که نیاز به اطلاعات خیلی مهمی در مورد آن دارید.
اطلاعات بیشتر
ماه نهم
تبریک ، تبریک و باز هم تبریک! وزن گیری جنین با سرعت در این ماه اتفاق می افتد و شما هر لحظه بی صبرانه منتظر این مسافر کوچولو هستید که پاش رو به زندگیتون باز کنه و خستگی 9 ماهه از تنتون در بره.

رابطه ویتامین D و ضریب هوشی کودکان

ویتامین دی .ویتامین D

بر اساس یافته های جدید سطح ویتامین D در دوران بارداری با ضریب هوشی کودک ارتباط دارد.

به گزارش ساینس دیلی، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد سطح ویتامین D مادران در دوران بارداری با ضریب هوشی فرزندان آنها ارتباط دارد یعنی سطح بالاتر این ویتامین در بارداری ممکن است منجر به افزایش ضریب هوشی کودکان شود.

مطالعه ای که در ژورنال تغذیه منتشر شده است، نشان می دهد ویتامین D یک ماده مغذی حیاتی است و عملکردهای مهم بسیاری در بدن دارد. ویتامین D مادر در رحم به کودک او منتقل می شود و به تنظیم فرآیندهایی از جمله رشد مغز جنین کمک می کند. این مطالعه همچنین به طور قابل توجهی سطح ویتامین D را در میان زنان باردار سیاه پوست کم برآورد کرده است.

ملیسا ملوغ، سرپرست این تیم تحقیقاتی و دانشمند بخش بهداشت، رفتار و رشد کودک در موسسه تحقیقات کودکان سیاتل می گوید: کمبود ویتامین D در بین عموم مردم و همچنین زنان باردار شایع است، اما زنان سیاه پوست بیشتر در معرض خطر کمبود این ویتامین قرار دارند. ملوغ اظهار امیدواری می کند این مطالعه کمک کند کمبود این ویتامین در بین زنان رنگین پوست و کسانی که در معرض خطر بیشتری برای کمبود آن قرار دارند برطرف شود. غربالگری و مکمل های غذایی ممکن است کمبود ویتامین D را برای افراد در معرض خطر کمبود آن برطرف کند و عملکرد شناختی را در فرزندان تقویت کند.

بیشتر بخوانید: همه اطلاعاتی که باید درباره ویتامین D بدانیم

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین D

ملوغ می افزاید: من می خواهم مردم بدانند این یك مشكل شایع است و می تواند رشد كودكان را تحت تأثیر قرار دهد. کمبود ویتامین D حتی در صورت داشتن رژیم غذایی سالم نیز ممکن است اتفاق بیفتد. گاهی اوقات به سبک زندگی، رنگدانه سازی پوست یا سایر عوامل خارج از کنترل ما مربوط می شود، بنابراین باید با مشورت از یک متخصص سطح ویتامین بدن را ارزیابی کنیم و در صورت صلاحدید پزشک از قرص و مکمل ها استفاده کنیم.مترجم:الهه زارعی

۱۷ آبان ۱۳۹۹ ۱۶:۰۹
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.