بر اساس اظهارات محققان، درک طب سنتی چینی برای متخصصان و فعالان حوزه محیط زیست می تواند کلیدی برای حفاظت بهتر از گونه های در معرض خطر مانند پانگولین ها، ببرها و کرگدن باشد. تلاش برای تغییر ارزش ها و باورهای جا افتاده در مورد طب چینی دستیابی به دستاوردهای حفاظتی در کوتاه مدت را میسر نمی کند.

به گزارش ساینس دیلی، بر اساس بررسی های محققان دانشگاه کویینزلند درک طب سنتی چینی برای متخصصان حوزه محیط زیست می تواند کلیدی برای حفاظت بهتر از گونه های در معرض خطر مانند پانگولین ها، ببرها و کرگدن باشد.

هوبرت چونگ، نامزد دریافت دکترای دانشگاه کوئینزلند گفت: تلاش برای تغییر ارزش ها و باورهای جا افتاده در مورد طب چینی دستیابی به موفقیت در کوتاه مدت را رقم نخواهد زد.

وی اظهار داشت: درک بهتر از شیوه های سنتی برای ایجاد حفاظت از محیط زیست برای تشکیل استراتژی های موثرتر بسیار مهم است.

چونگ افزود: استفاده از گونه های در معرض خطر در طب سنتی چین بقای گونه ها را تهدید می کند که این یک چالش برای حوزه محیط زیست تلقی می شود. به نظر نمی رسد فشار پیام های ناکارآمد، ارائه انواع مختلف شواهد علمی یا ترویج گزینه های زیست پزشکی به شدت تحت تاثیر تصمیمات و رفتارها باشد.

وی اذعان داشت: اگرچه بسیاری از اعمال و معالجه ها در طب سنتی چین به دلیل فقدان حمایت علمی مورد انتقاد قرار می گیرند، اما سازمان بهداشت جهانی سال گذشته گنجاندن داروهای سنتی چینی را در اقدامات پزشکی مجموعه جهانی خود تصویب کرد. در حال حاضر چالش این است که متخصصان حوزه محیط زیست به طور پیشگیرانه با پزشکان و سایر افراد در صنعت برای یافتن راه حل های پایدار تعامل داشته باشند.

چونگ گفت: با این حال اکثر دانشمندان و سازمان های حفاظت از محیط زیست با طب سنتی چینی آشنا نیستند که این امر تدوین مداخلات موثر و متناسب با فرهنگ را دشوار می کند.

وی ادامه داد: محققان با هدف دستیابی بیشتر به این اطلاعات نظریه ها و اقدامات اصلی طب سنتی چینی را بررسی کرده اند، بنابراین امیدوارند که مطالعه و تحقیقات شان بر سیاست گذاری و تبلیغات تاثیر بگذارد.

چونگ گفت: امروزه طب سنتی چینی به طور رسمی در سیستم مراقبت های بهداشتی چین ادغام شده و حتی استفاده از آن در پاسخ چین به بیماری همه گیر نیز در حال انجام است. در حقیقت، راهنمای بالینی کووید-19 دولت چین شامل توصیه هایی برای استفاده از محصولی حاوی صفرای خرس بوده که باعث ایجاد نگرانی در بین فعالان و متخصصان حوزه محیط زیست شده است.

بیشتربخوانید:خواص شگفت انگیز سلامتی گیاه تاجریزی

بیشتربخوانید:بهترین روش ها در طب سنتی برای درمان کبد چرب

پروفسور دانشگاه کوئینزلند گفت: طب سنتی چینی اکنون نه تنها در جامعه اجتماعی و فرهنگی جامعه چین جا افتاده بلکه کاربران دیگری را نیز در اقصی نقاط جهان در خود جای داده است.

وی گفت: درک بهتر طب سنتی چینی محافظان محیط زیست را قادر می سازد تا سازنده تر با ذینفعان در این فضا درگیر شوند. ما امیدواریم که این کار بتواند به هر دو طرف کمک کند تا راه حل های موثرتر و ماندگارتری برای گونه های تهدید شده توسط استفاده دارویی ایجاد کنند.

مترجم: الهه زارعی