خوردن غذاهای ساندویچی به عنوان میان وعده همیشه از جذاب ترین انتخاب ها برای وعده های غذایی هستند، اما گاهی مضر و پرخطر بودن آن ها یا سختی و درست کردن آن ها باعث دردسر می شود، به همین دلیل ممکن است در انتخاب آن ها دلسرد شویم. ما در این ویدئو طرز تهیه یک میان وعده ساده و بسیار خوشمزه با کنسرو تن ماهی را برای شما آماده کرده ایم که می توانید به سادگی آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 


کالری تن ماهی

تن ماهی یکی ازپرطرفدارترین غذاها برای دانشجویان و افراد شاغل است می خواهیم به بررسی کالری این ماده غذایی بپردازیم و با میزان کالری آن آشنا شویم چه میزان پیاده روی برای سوزاندن کالری ناشی از مصرف تن ماهی لازم داریم ؟

میزان کالری به ازای هر ۱۰۰ گرم تن ماهی ۳۱۵ کیلو کالری انرژی
میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا= ۱ ساعت و ۵۱ دقیقه و ۱۰ ثانیه

میزان کالری به ازای هر ۱۸۰ گرم تن ماهی (یک قوطی) ۵۶۰ کیلو کالری انرژی
میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا= ۳ ساعت و ۱۷ دقیقه و ۳۹ ثانیه

برخی افراد به مصرف تن ماهی علاقه زیادی نشان میدهند می خواهیم درباره عوارض جانبی مصرف بی رویه این ماده غذایی لذیذ اشاره کنیم متاسفانه تن ماهی حاوی مواد شیمیایی مضری برای سلامتی مصرف کنندگان به شمار می رود

اگر زیاد تن ماهی می خورید بخوانید

اگرچه تُن ماهی، منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین غذایی، اسیدهای چرب امگا ۳، یُد، آهن و ویتامین‌های خانواده B است، اما زیاده‌روی در خوردن آن می‌تواند برای سلامتی افراد، خصوصا زنان باردار، زنان شیرده و کودکان، خطرات مختلفی داشته باشد.اگرچه تُن ماهی، منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین غذایی، اسیدهای چرب امگا ۳، یُد، آهن و ویتامین‌های خانواده B است، اما زیاده‌روی در خوردن آن می‌تواند برای سلامتی افراد، خصوصا زنان باردار، زنان شیرده و کودکان، خطرات مختلفی داشته باشد. البته تُن ماهی سرشار است از مواد مغذی ضروری و نباید آن را از رژیم غذایی کنار گذاشت، بلکه باید در مصرف آن دقت کرد.

تُن ماهی حاوی مقادیر مختلفی از متیل جیوه است که به‌عنوان سم (نوروتوکسین) شناخته می‌شود. اگرچه بدن انسان به‌مرور زمان جیوه را دفع می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن باعث تجمع جیوه در بافت‌های بدن از جمله مغز و کلیه‌ها می‌گردد. قرار گرفتن در معرض جیوه با علائم مختلفی همراه است: بی‌حسی در پوست، لرزش و رعشه، مشکل در راه رفتن، مشکلات بینایی، مشکلات حافظه‌ای، تشنج و آسیب مغزی جنین در دوران بارداری.

بیس‌فنول A که با نام BPA هم شناخته می‌شود، نوعی ماده شیمیایی در تُن ماهی است که می‌تواند از قوطی کنسرو به خود تُن ماهی نفوذ کند. براساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا، بیس‌فنول A اثرات منفی و مخربی بر روی رفتار، مغز و غده پروستات نوزادان، جنین‌ها و کودکان خُردسال باقی می‌گذارد.

یکی از مطالعات سال ۲۰۱۴ میلادی در Journal of Exposure Science and Environmental Epidemiology، نشان می‌دهد که اگرچه مصرف ناهار در مدرسه، خوردن غذاهای آماده بیرون از خانه و نوشیدن نوشابه‌های گازدار باعث افزایش بیس‌فنول A در ادرار می‌شود، اما خوردن تُن ماهی مستقیما با افزایش سطح بیس‌فنول A در ادرار مرتبط نیست.