اغلب افراد به دلایل مختلف پیاده روی را به بخشی از برنامه روزانه خود تبدیل کرده اند. پیاده روی نه تنها برای کاهش وزن بلکه برای تقویت روحیه، متابولیسم، خلاقیت و سطح تمرکز نیز مفید است. 15 دقیقه پیاده روی به طور روزانه و دیدن مناظر اطراف می تواند علاوه برای حفظ سلامت فرد باعث لذت شود، اما پیاده روی هم مانند سایر فعالیت ها خطرات خود را دارد و برای همه گزینه ساده ای نیست. برخی افراد حین پیاده روی کمردرد را تجربه می کنند یا علائم را برای افرادی که از قبل این عارضه را داشتند تشدید می کند. به گزارش تایمزسوفاندیا، در اینجا برخی از دلایلی که نشان می دهد چرا هنگام پیاده روی کمردرد می گیرید توضیح داده می شود.

خستگی عضلات

مشکل کمردرد هنگام پیاده روی در افراد چاق و دارای اضافه وزن بیشتر شایع است که این امر به دلیل توزیع چربی در بدن است. قسمت میانی و پایین تنه این گروه از افراد وزن بیشتر بدن را تحمل می کند و قسمت کمر مجبور است تمام فشار را هنگام راه رفتن تحمل کند. فشار بیش از حد منجر به کار زیاد عضلات و احساس درد می شود، افراد چاق بعد از مدت زمان طولانی ایستادن نیز همین عارضه را تجربه می کنند.

فشار یا پیچ خوردگی

پارگی رباط یا کشش بیش از حد عضله نیز منجر به بروز درد می شود. حرکت غیر عادی به طور معمول منجر به پارگی رباطی که 2 یا چند استخوان را در مفصل به هم متصل می کند، می شود در نتیجه باعث کشیدگی تاندون ها یا عضلات می شود. پیچ یا زمین خوردن شایع ترین دلایل پیچیدگی و کشیدگی به شمار می آیند. درد ناشی از پیچ خوردگی و کشیدگی نیز همراه با تورم، کبودی، گرفتگی عضلات، اسپاسم یا مشکل در حرکت است.

اسپاسم عضله

اسپاسم عضله با کشیدگی عضله فرق دارد، همچنین به دلیل حرکت ناگهانی یا کشیدگی در یک یا چند عضله ایجاد می شود، اما به اندازه 2 مورد دیگر جدی نیست. حرکت غیر ارادی باعث افزایش فشار به ستون فقرات می شود که در نتیجه آن عضلات کمر سفت و منجر به بروز درد می شود. اسپاسم زیاد طول نمی کشد و با استفاده از پد های گرم کننده از بین می رود.

فرم بد بدن

پیاده روی یکی از فعالیت های اساسی است که در زندگی روزمره خود انجام می دهیم، اما مانند هر فعالیت دیگری شکل کاملی از راه رفتن در آن وجود دارد. قدم زدن و پیاده روی با یک پوزیشن اشتباه بدن باعث کمردرد می شود. قوز کردن به سمت جلو، وضعیت بد بدن و سایر عادات زندگی مانند استرس، ضعف عضلات اصلی، عضلات تنگ، پاشنه بلند و نشستن نامناسب و طولانی مدت در محل کار از دلایل دیگر کمر درد است.

کاوپُشتی یا لوردوز

لوردوز، انحنا به داخل در بخشی از ستون مهره‌های بدن در ناحیه کمر و گردن را توصیف می‌کند. در این حالت مانند یک منحنی شکل C به نظر می رسد و با منحنی های طبیعی ستون فقرات در ناحیه گردن، قفسه سینه و کمر متفاوت است. به طور عمده به دلیل پوکی استخوان شکننده، چاقی و آسیب های ستون فقرات ایجاد می شود، همچنین این وضعیت مسئول وضعیت نادرست بدن است و منجر به بروز درد هنگام راه رفتن و پیاده روی می شود.

مترجم: الهه زارعی