red_onions11
پیاز قرمز در هر دستور غذای هندی  وجود دارد. علاوه بر این  خرد شدن پیاز در زیر دندان ، عطر و طعم تند  آن، برای بدن  مفید است.  به همین دلیل  باید از پیاز قرمز در رژیم غذایی خود استفاده کنید


ارزش غذایی پیاز قرمز:

ویتامین هاو مواد معدنی در پیاز قرمز ویتامین B6 و C و کروم است. این نوع از پیاز  کالری و شاخص قند خون کمی دارد

 فایده های پیاز قرمز:

سرطان:پیاز قرمز پیاز حاوی کوئرستین آنتی اکسیدانی است که  در مبارزه با رادیکال های آزاد موثر است. اعتقاد بر این است که پیاز قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان معده را تا 50 درصد کاهش دهد.

سیستم ایمنی بدن: کورستین  با باکتری ها، عفونت های قارچی و التهاب مبارزه میکند. بنابراین، پیاز قرمز  به تقویت سیستم ایمنی بدن  کمک کرده  و  از سرماخوردگی پیشگیری میکند

دیابت: مواد معدنی، کروم در کاهش خطر ابتلا به مقاومت به انسولین موثر است. سطح قند خون خود را با پیاز قرمز کنترل کنید.

بیماری های قلبی:  مواد موجود در آن  خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کم کرده و عوارض دیابت را کاهش می دهد.

افزایش وزن ناسالم: اگر در رژیم لاغری هستید در برنامه غذایی خود پیاز قرمز بگنجانید . کمبود کروم در بدن را جبران میکند

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد