جراحی ایمپلنت دیجیتال دندان

ایمپلنت دیجیتال از آن دسته تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای است که تاثیر بسیار مثبتی بر روند دندانپزشکی مدرن گذاشته است. این پیشرفت در سایه رشد فناوری‌های کامپیوتری، هوش مصنوعی و دیجیتالی در کنار علم پزشکی رخ داده است. به‌خوبی می‌دانیم عمل ایمپلنت به‌جهت درد و خونریزی فراوانش، واهمه‌های شدیدی را در دل بیماران ایجاد کرده و چه بسا بسیاری را از انجام آن پشیمان می‌کند.

برخی مواقع که پوسیدگی به‌شدت عمیق شده و چاره‌ای جز کشیدن دندان نیست، ایمپلنت تنها سنگری است که می‌توان آن را فتح کرده و زیبایی لبخند را به چهره شخص بازگرداند. اگر شما نیز نیازمند عمل‌هایی همچون ایمپلنت بوده یا از علاقه‌مندان به دانش ترمیم‌های دندانی هستید، توصیه می‌کنیم با ما در این مقاله همراه بوده و اطلاعات کاملی را در مورد انواع ایمپلنت به‌دست آورید. از یاد نبریم که موفقیت هر عمل تخصصی دهان و دندان، به‌علاوة تکیه بر تکنولوژی، در سایه مهارت و خبرگی دندان‌پزشکی است که برای این کار انتخاب می‌کنید. در ادامه نیز یکی از برترین متخصصان ایمپلنت دیجیتال، دکتر نوشین نصیری را به‌شما معرفی خواهیم کرد.

ایمپلنت دیجیتال

اخیراً عمل ایمپلنت جایگزین بسیار خوبی برای دندان‌های اصلی از دست رفته شده و نیاز افراد به پروتزهای دندانی متحرک را از بین برده ‌است. از آن‌جایی‌که دندان‌های مصنوعی ثابت همچون ایمپلنت، بالاترین شباهت را به دندان‌های اصلی داشته و مانع از تحلیل استخوان فک می‌شوند، یکی از برترین انتخاب‌ها در میان بیماران دهان و دندان به‌شمار می‌رود. برای دیدن نمونه کارهای ایمپلنت دیجیتال دکتر نصیری اینجا کلیک کنید.

از سوی دیگر رغبت مراجعه‌کنندگان به ایمپلنت‌های دیجیتالی بالاتر از ایمپلنت‌های سنتی بوده و رضایت از نتایج کار نیز بسیار بیشتر است. همین اصل موجب شده دندانپزشکان بیشتری نیز به انجام عمل ایمپلنت دیجیتال روی بیاورند. در ادامه به بررسی جزئیات این نوع عمل‌ پرداخته و با یکدیگر به مطالعه دقیق‌تر آن می‌پردازیم.

نمونه ایمپلنت دیجیتال دکتر نصیری

چگونگی عمل‌های کاشت ایمپلنت دیجیتال

در عمل‌هایی نظیر ایمپلنت‌های دیجیتالی، مدل‌سازی با کمک سیستم‌های هوش‌مصنوعی و برنامه‌های نرم‌افزاری تخصصی پیشرفته دارای اهمیت بسیاری است. در واقع پایه و اساس این نوع ایمپلنت، امکان طراحی سه‌بعدی از فضای دهان و دندان و مکان جایگیری دندان‌ها در استخوان فک و صورت است.

رشته‌های عصبی، رگ‌ها و کلیه جزئیات مورد نیاز بر روی این تصاویر چندبعدی مشخص شده و پیش‌زمینه‌های عمل کاشت را با بالاترین اطلاعات موجود در اختیار دندانپزشک و بیمار قرار خواهد گرفت. با چنین رویکردهایی، بیمار درگیر کمترین برش بر روی لثه خود شده و به‌شکلی قابل توجه از درد حین و بعد از عمل کاسته می‌شود.

طبق پروتکل‌های دندانپزشکی، پزشک شرحی کامل و دقیق از شرایط موجود و کارهایی که بر روی دندان بیمار صورت خواهد گرفت را ارائه می‌دهد. طبیعتاْ لازم است بیمار از وضعیت موجود باخبر شده و در جریان روال کار درمان خود قرار بگیرد. با استفاده از این روش مدرن و پیشرفته، کمترین آسیب به بافت لثه و عصب‌های درون آن وارد شده و سایر دندان‌های مجاور نیز از خطر دور می‌مانند. این روش به‌شکلی خارق‌العاده ساده، تمیز و ایمن است.

جراحی ایمپلنت دیجیتال

لثه در هنگام کاشت ایمپلنت دیجیتال، چگونه شکافته می‌شود؟

این روش به دندانپزشک توانایی عملکردی بالاتر و قدرت مانور بیشتری را می‌دهد. از آن‌جا که مدل‌سازی دیجیتال، اطلاعات دقیقی از شرایط حفره دهانی را در اختیار پزشک قرار داده است، تنها نیاز به ایجاد شکافی کوچک در فک است.

همین موضوع میزان درد پس از عمل ایمپلنت دیجیتال و مدت زمان دوران نقاهت بیمار را کاهش می‌دهد. این شکاف‌ها در حدی کوچک هستند که جهت بهبود به هیچ بخیه‌ای نیاز ندارند. افزون بر تمامی این موارد، مقدار خونریزی پس از عمل با کمک این فناوری، فوق‌العاده ناچیز است. تورم حفره دهان بالأخص لثه‌ها به‌سرعت کاهش یافته و برخلاف ایمپلنت‌های سنتی نیاز به تحمل دردهایی طاقت‌فرسا نیست! با کمک بررسی دیجیتالی شرایط فک دهان و دندان، دیگر نیازی به برش لثه جهت سنجش میزان مقاومت استخوان‌های فک وجود نداشته و بررسی‌های میدانی و آزمایش‌های انجام شده، این نتیجه را با کمک داده‌های ارسالی ارزیابی و اعلام می‌کنند.

ایمپلنت دیجیتال دندان

میزان درد در جراحی ایمپلنت دندانی دیجیتال

یکی از دلایلی که بسیاری از بیماران از ایمپلنت‌های سنتی گریزانند،‌ میزان درد حاصل از برش لثه است. در ایمپلنت سنتی، بافت لثه برای تشخیص و جایگذاری دندان مصنوعی، به‌شکلی عمودی بریده شده و تا استخوان می‌رسد. همین شکاف عمیق موجب بروز دردی جانکاه پس‌ از عمل شده و جهت بهبودی آن تا مدت‌ها باید مراقبت کرد. اما این شرایط در نوع دیجیتالی ایمپلنت تغییر کرده و از عکس‌های سه‌بعدی برای بررسی وضعیت کیفیت استخوا‌ن‌ها استفاده می‌شود.

سپس جایگذاری دندان مشخص شده شکاف داده شده به‌قدری ظریف و کوچک است که بعید است شخص را دچار مشکل جدی کند. رشته‌های عصبی درد کمتری را انتقال داده و برای رسیدن به استخوان فک نیازی به ایجاد سوراخی بزرگ نیست. شکاف‌ها فوق‌العاده ظریف بدون نیاز به بخیه بوده و زمان ریکاوری به‌طور واضحی کوتاه‌تر است. در این پروسه خطر عفونت ناشی از تورم به‌حداقل رسیده و میزان خونریزی به‌شدت کاهش می‌یابد. جراحی فک از نوع ایمپلنت دیجیتال، مدت زمان عمل بی‌اندازه‌ کوتاهی داشته و بیش از یک ربع نخواهد شد.

ایمپلنت دیجیتال یک روزه یا دیجیتال چیست؟

در سال‌های اخیر، دندانپزشکی مدرن کولاکی عظیم داشته و با معرفی جراحی ایمپلنت از نوع دیجیتالی، غوغا به‌پا کرده است. حتی این تغییر در مدت زمان انجام کار نیز هویدا بوده و نیاز به‌صرف زمان و دردسرهای خاص خود را کم کرده است. ماندگاری دندان‌هایی که از طریق این مدل ایمپلنت در فک جاگذاری می‌شوند، مادام‌العمر بوده و کاملاً مشابه دندان اصلی عمل می‌کنند. حتی پروتزهای طراحی شده با نرم‌افزارهای دیجیتالی و تولید تاج‌های دندانی سه‌بعدی، نه تنها بر سرعت کار افزوده که کیفیت بسیار بالایی نیز نسبت به نمونه‌های سنتی دارند.

از زیبایی و عملکرد این نوع پروتزها نمی‌توان ایرادی گرفت؛ همچنین هماهنگی آن‌ها از لحاظ مدل و رنگ با سایر دندان‌ها رعایت می‌شود. سرعت انجام این فرایند فوق‌العاده بالاتر بوده و مدت زمان کاشت ایمپلنت در حد یک روز کاهش پیدا کرده است.

جایگذاری ریشة دندان ایمپلنت دیجیتال

 چگونگی ساخت ایمپلنت‌های دیجیتال

بزرگترین مزیت ساخت دندان‌های ایمپلنتی به‌صورت دیجیتال، دقت در تفاوت‌ها و جزئیات دندانی هر فرد با فرد دیگر است. کلیه تفاوت‌ها از مدل فک گرفته تا ظاهر تاج دندان و حتی رنگ و مدل آن با سایر دندان‌ها هماهنگ می‌گردد. از آن‌جایی‌که این طراحی توسط سیستم‌های کامپیوتری انجام می‌شود، کمترین میزان خطا را داشته و از بالاترین دقت موجود بهره می‌برد.

طراحی هر دندان بر حسب نیاز و در کمترین زمان ممکن انجام شده و همین امر دست دندانپزشک را در ادامة کار باز می‌گذارد. جایگذاری ریشة دندان ایمپلنت دیجیتال به قدری دقیق است که حتی خطای میلی‌متری نیز در آن جایی ندارد. نحوة قرارگیری پایه‌ها، شرایط استخوان فک در آن قسمت و شکل تاج به‌دقت بررسی شده و شرایط به‌بهترین شکل ممکن مهیای دندان جدید می‌شود.

معرفی دکتر نوشین نصیری

دکتر نوشین نصیری ندوشن از سال ۱۳۸۱ آغاز به‌کار حرفه‌ای کرده و یکی از سرآمد‌ترین دندانپزشکان در حوزة دندانپزشکی زیبایی به‌شمار می‌رود. ایشان فارغ‌التحصیل دندانپزشکی عمومی بوده و مدرک فلوشیپ ایمپلنت دارند. افزون بر آن عضو آکادمی دندانپزشکی زیبایی آمریکا است. از آنجا که مهارت دنداپزشک، حرف اول را در گرفتن نتیجه دلخواه بالأخص عمل‌های ترمیمی و زیبایی می‌گذارد، دکتر نوشین نصیری نامی آشنا و برگزیده در این حوزه به‌حساب می‌آید. کلینیک دندانپزشکی دیجیتال دکتر نصیری، مرکزی تخصصی و پیشرفته در زمینه درمان مشکلات دهان و درد است که به‌شکلی حرفه‌ای پیرامون ایمپلنت‌های دیجیتالی کار می‌کنند.