eggs-480x340

تخم‌مرغ اگر به شکل صحیح نگهداری و پخت شود، می‌ تواند مواد مغذی بسیاری را به بدن برساند و در صورتی که به شکل صحیح نگهداری نشود، می ‌تواند آلوده به باکتری سالمونلا یا دیگر میکروارگانیسم‌ ها شده و مصرف‌ کننده را بیمار کند.

تخم‌مرغ‌های شناسنامه‌دار در بازار مصرف که گران‌تر از سایر تخم‌مرغ‌ها فروخته می‌شوند فقط گرانی این محصول را رقم می‌زنند و هیچ تضمینی برای سلامت تخم مرغ نیست.

 

هدایت اصغری – مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار با بیان این مطلب، اظهار کرد: با توجه به اینکه شناسنامه‌دار کردن تخم‌مرغ تضمینی برای سلامت محصول نیست در این شرایط کاری غیر منطقی خواهد بود و باعث افزایش قیمت این کالا می‌شود.

اصغری با بیان این‌که پرینت کردن روی تخم مرغ 150 تا 200 تومان برای تولیدکننده هزینه بر می‌دارد، گفت: باید کاری کنیم که تخم‌مرغ به عنوان یک کالای لوکس عرضه نشود.

تخم‌مرغ را فعلا شناسنامه‌دار نکنیم چون گران می‌شود

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار با بیان این‌که باید تخم مرغی که از مرغداری خارج می شود روی کارتن آن نشانه استاندارد درج شود، گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم که تخم‌مرغ گران نشود و قدرت خرید مردم کاهش پیدا نکند.

وی هر واحد تولیدی را دارای یک پروانه بهداشتی و پروانه بهره‌برداری دانست و اظهار کرد: زمانی که مهر استاندارد روی کارتن تخم مرغ درج می‌شود به معنای این است که این کارتن مورد تایید معاونت امور دام و مرکز امور دامپزشکی و وزارت جهاد کشاورزی است.

اصغری ادامه داد: می توان گفت محصولی که از مرغداری خارج می‌شود تمام نکات بهداشتی آن رعایت شده است و شاید شناسنامه دار کردن تخم مرغ کار خوبی باشد اما در شرایط فعلی منطقی نیست چرا که موجب افزایش قیمت تخم مرغ و کاهش توان خرید مردم در این محصول مهم می‌شود.

 تخم‌مرغ‌های شناسنامه‌دار شامل تخم‌مرغ‌های عمده‌ای می‌شود که در ابازار مصرف در قالب شانه‌های 30 تایی به مصرف‌کننده فروخته می‌شود و روی هر دانه آن تاریخ انقضای محصول و نام مرغداری درج شده است.