photogallery_common_and_not_so_common_rashes_02_full

جوشهای زیر پوستی که در برخی پوستها وجود دارد درمان مشکل تری نسبت به آکنه های فعال دارند و بهبودی آنها زمان زیادی می برد و نیاز به صبر و حوصله فراوان دارد این جوشها ناشی از افزایش چربی در منطقه می باشد

مصرف برخی از داروها و ویتامین‌ها، نه تنها احتمال بروز جوش‌های پوستی به ویژه در ناحیه صورت را افزایش می‌دهد، بلکه روند بهبودی این عارضه پوستی را نیز با مشکل مواجه می‌کند.

حمیدرضا خیاطی متخصص پوست و مو گفت: مهمترین عامل در بروز جوش‌های پوستی یا همان آکنه، تغییرات هورمونی و افزایش فعالیت غدد ایجاد کننده چربی است.

وی با اشاره به اینکه برخی از داروها نیز بر روی پوست اثرات منفی می‌‌گذارند، تصریح کرد: مصرف برخی از داروها و ویتامین‌ها، نه تنها احتمال بروز جوش‌های پوستی به ویژه در ناحیه صورت را افزایش می‌دهد بلکه روند بهبودی این عارضه پوستی را نیز با مشکل مواجه می‌کند.
خیاطی افزود: از بین داروهایی که با تأثیر بر روی پوست بیشتر می‌توانند موجب بروز جوش یا آکنه شوند می‌توان به داروهای کورتونی،‌داروهای ضد افسردگی و داروهای ضد تشنج اشاره کرد.
وی یادآور شد: افرادی که از این داروها به مدت طولانی و بیش از اندازه استفاده می‌کنند پوست آنها بیشتر دچار مشکلات پوستی به ویژه آکنه می‌شوند.
خیاطی گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامین‌هایی نظیر ویتامین‌های گروه B به ویژه ویتامین‌های B1 ، B6، B12 نیز می‌تواند احتمال بروز جوش‌های زیرپوستی را افزایش دهد.