diabetickid

مادران باردار موظف هستند با رعایت رژیم های غذایی سالم در دوران بارداری و  به منظور جلوگیری از افزایش سطح انسولین و گلوکز، که هر دو از نشانه های دیابت و خطر ابتلاء به سندرم متابولیک هستند به نوزادان خود کمک کرده و آنها را از خطر ابتلاء به این بیماریها در آینده محافظت کنند

رژیم غذایی نامناسب مادر، تکامل پانکراس (لوزالمعده) جنین را تحت تاثیر قرار می دهد.

یکی از ضروری ترین نیازهای مادر در دوران بارداری، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب است تا از افزایش گلوکز و انسولین کودک جلوگیری کند. افزایش گلوکز و انسولین از نشانه های ابتلا به دیابت و سندرم متابولیک هستند.

بررسی ها نشان می دهند، تغذیه مادران در دوران قبل از بارداری و در دوران بارداری نقش زیادی در سلامت کودک دارد و اهمیت ندادن به آن سبب چاقی کودکانشان در بزرگسالی خواهد شد.

مطالعات نشان می دهند که بر خلاف باور عمومی، مادر باردار لازم نیست به اندازه دو نفر غذا بخورد. کیفیت رژیم غذایی مادر در دوران بارداری نقش مهمی در رشد جنین و همچنین سطح گلوکز و انسولین کودک بعد از تولد ایفا می کند.

بر اساس تحقیقات رژیم غذایی غنی از چربی در دوران بارداری منجر به دیابت در کودک می شود