timthumb.php

دکتر سلام-جای شگفتی نیست که دانه ها در هر اشکال و اندازه ای که باشند،  برای شما خوب هستند، آنها،  پر از ویتامین ها، پروتئین ها و مواد معدنی مورد نیاز  است. برخی را می توان در مخلوط پاشیده، برخی را می توان به نان اضافه کرد و بسیاری از آنها به صورت خام خورده میشوند. در اینجا مختصر و مفید  ده دانه مفید که باید در رژیم غذایی روزانه تان باشد معرفی میکنیم:

1. دانه کنجد

دانه کنجد بیش از چیزی است که برای پاشیدن نانهای همبرگز استفاده میشود! آنها حاوی مقادیر قابل توجهی از کلسیم، مس و منگنز، و همچنین  دارای یک نوع فیبر است که برای کاهش کلسترول استفاده می شود

2. دانه چیا

دانه چیا شامل مواد معدنی و ویتامین هایی هستند. آنها منبع بسیار خوبی از فیبر، کلسیم و پروتئین ها هستند و غنی ترین منبع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 است .   آنتی اکسیدان های آن بیشتر از زغال اخته، کلسیمش بیشتر از شیر و ویتامین C  آن از پرتقال هم بیشتر است.

3. دانه انار

یکی دیگر از سالمترین دانه ها ,دانه انار است. دانه انار یک منبع فوق العاده از آنتی اکسیدان ها است که  برای محافظت از سلول های بدن  از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد است.  به ویژه  پلی فنل های بالا، آنتی اکسیدان های زیادی دارد . برای کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی استفاده می شود.

4. دانه انگور

دانه انگور شامل فلاونوئیدها، ویتامین E و پلی فنول است.  فشار خون بالا راکاهش داده ،  کلسترول بالای خون را پایین آورده  و از بیماری های قلبی محافظت میکند

5. دانه آفتابگردان
دانه آفتابگردان نیز در فهرست سالمترین دانه ها  می باشد.  به عنوان یک میان وعده، تخم آفتابگردان منبع غنی از فیتوسترولها و فقط یک چهارم از یک فنجان دانه شامل کل مصرف توصیه شده روزانه  ویتامین E همراه با مقدار زیادی از ویتامین B کمپلکس است.

6. دانه زیره سیاه

دانه زیره سیاه اغلب به عنوان ادویه بکار می رود، فقط یک قاشق چای خوری  دانه زیره سبز حاوی حدود 20 میلی گرم کلسیم و بیش از 30 میلی گرم پتاسیم و دو قاشق چای خوری  با 15٪ از نیاز روزانه  آهن  را فراهم می کند.

7. دانه کنف

دانه های کنف، در لیست ما  سالمترین دانه ها  گنجانده شده است.  مقدار زیادی از نیازهای استخوان منیزیم، آهن و  9 اسید آمینه ضروری  را تامین میکند

8. دانه کتان

بذر کتان، بهترین هضم دهنده است، یکی از بهترین منابع اسید چرب امگا 3 به نام اسید آلفا لینولنیک، و یا ALA است. یک منبع مهم انرژی و یکی از عناصراصلی است که بدن ما نیاز به رشد دارد

9. دانه کدو

یکی دیگر از سالمترین دانه ها  دانه کدو تنبل است. یک منبع فوق العاده پروتئین، 100 گرم دانه کدو تنبل  54٪ از نیاز روزانه  پروتئین  را فراهم می کند. آنها همچنین یک منبع غنی از تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین هستند و از بین برنده ا فسردگی است

10.  هسته زردآلو

دانه زردآلو تلخ برای خوردن هستند،دانه زردآلو حاوی یک ترکیب شناخته شده ویتامین B17 است، که  برای کمک به محافظت در برابر سرطان است.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد