acne_teen_skin
از جمله علل ایجاد این نوع جوش ها ؛ارث،میکروب ها،نوع غذا،مشکلات عصبی و روحی ،تغییرات غددی هورمونی، نوع پوست، بهداشت صورت ، مصرف برخی داروها ، و بعضی از بیماری ها را می توان نام برد.

پرویز طوسی، متخصص پوست گفت: جوش های چرکی که بیشتر در بین جوانان دیده می شود از آن با عنوان آکنه یا جوش‌ غرور یاد می‌کنیم این نوع جوش‌ بیشتر بر روی صورت، پشت و بازوی افراد به صورت دانه‌های قرمز چرکی دیده می‌شود.
وی افزود: گاهی آکنه‌ها به صورت جوش‌های سر سفید یا سر سیاه به چشم می خورد این نوع جوش ها پس از سن بلوغ در افراد به وجود می‌آید و چند سالی در افراد ادامه دارد.
این متخصص پوست با اشاره به روش‌های درمان جوش‌های چرکی اظهار داشت: افراد مبتلا به جوش‌های چرکی یا آکنه باید به طور مرتب صورت خود را شستشو دهند تا چربی روی صورت به عنوان عامل ایجاد جوش برطرف شود.
طوسی عنوان کرد: داروهای مختلفی از جمله آنتی بیوتیک‌های موضعی و خوراکی برای درمان آکنه استفاده می‌شود. این آنتی بیوتیک‌ها باید در طولانی مدت، تحت نظر پزشک با دستور‌العمل خاص خود مصرف شود.
وی تصریح کرد: افراد مبتلا به آکنه در استفاده از کرم پودر و کرم‌های مرطوب‌کننده خودداری کنند، رژیم غذایی خاصی نیز به آنها توصیه می شود از جمله آنکه مواد غذایی شیرین و شکلات کمتر میل کنند.
این متخصص پوست تصریح کرد: استرس‌های روحی و اختلالات هورمونی نیز در ایجاد آکنه بر روی پوست تاثیر می‌گذارد و برای درمان آن حتما به پزشک مراجعه نمایند.