comfortfood

از وقتیکه که  تهیه غذاهایر احت  فراگیر شدند، بدون شک پیتزا و بستنی طرفداران زیادی پیدا کرد. ولی اگر در پی تهیه غذایی هستید که به رژیم غذایتان صدمه نزند و از آن استفاده کنید، یکی از رسپی های غذایی زیر را که برایتان بهتر است را امتحان کنید.

هردو دستور زیر حاوی پروتئین هستند و کمتر از ۲۵۰ کالری دارند تا شما بتوانید بدون احساس گناه، از یک وعده‌ی غذای  لذت ببرید.

پیتزای مرغ تند و ریحان

یک پیتزای متوسط که در رستوران تهیه شده باشد، پر از چربی و کربوهیدرات‌های بیهوده است. برای سبک کردن این غذای راحت و مورد علاقه، بجای نان پیتزای معمولی از نان پیتای فیبردار و بجای پنیر پر چرب از پنیری که چربی آن کاهش یافته، استفاده کنید.

مرغ تازه با اضافه کردن پروتئین، باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود. می‌توانید از سینه‌ی مرغ با پوست که کباب کرده‌اید استفاده کنید یا حتی پوستش را جدا کنید. برای یک پیتزای کامل برای هر نفر، مواد دستور تهیه‌ی غذا را دو برابر کنید.

  • زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر (هر نفر نصف پیتزا)
  • کالری: ۱۵۹ کالری در هر وعده

مواد لازم

  • ۲ عدد نان پیتای فیبردار یا نان مورد علاقه‌ی شما (بدون گلوتن)
  • اسپری آشپزی بدون چربی، در صورت نیاز
  • ۱ فنجان سینه‌ی مرغ خرد شده و پخته شده
  • مقداری سس تند در صورت نیاز
  • یک چهارم فنجان سس گوجه فرنگی طبیعی (ماده‌ی تشکیل دهنده‌ی آن باید گوجه فرنگی باشد نه رب گوجه)
  • ۱ فنجان پنیر موتزارلا که چربی آن کاهش یافته، یعنی حداقل ۲۵ درصد کمتر از محصول معمولی آن، کالری دارد.
  • ریحان تازه و خرد شده برای چاشنی
  • فلفل سیاه تازه در صورت تمایل

دستور تهیه

۱. فر را با درجه حرارت کم گرم کنید. روی سینی فر، فویل بکشید و نان‌های پیتا را روی آن بچینید. با اسپری آشپزی بدون چربی، دو طرف نان پیتا را اسپری کنید.آنها را با حرارت پایین در فر بگذارید تا هر دو طف نان قهوه‌ای شود.

۲. مرغ را با مقداری سس تند در یک کاسه بریزید (فقط چند قطره سس بزنید چون تند است) بعد مرغ را کنار بگذارید.

۳. سس گوجه فرنگی را روی نان‌های پیتا پخش کنید. روی آن، پنیر و مرغ تند بگذارید.

۴. روی پیتزا، اسپری آشپزی بدون چربی بزنید. تا زمانی که پنیر آب شود و روی پیتزا ترد شود، آن را در فر قرار دهید.

۵. روی پیتزای آماده شده، برگ‌های خرد شده‌ی ریحان بریزید و فلفل سیاه تازه بپاشید. قبل از برش، بگذارید ۵ دقیقه بماند تا سرد شود. از خوردن این پیتزا لذت ببرید.


ماست یخ زده‌ی موزی شکلاتی

برای زمان‌هایی که یک دسر سرد و شیرین می‌خواهید، این دسر سرشار از پروتئین، انتخاب خوبی است. این دسر، مزه‌ای شبیه ماست یخ زده دارد، البته بدون آنهمه شکر اضافه شده. از موزهای یخ زده که سرشار از ویتامین هستند نیز در این دسر استفاده می‌شود.

من از یک فنجان پودر پروتئین وی شکلاتی استفاده کردم. شما می‌توانید از پودر پروتئین شکلاتی مورد علاقه‌ی خودتان استفاده کنید. برای گرفتن بهترین نتیجه، از یک غذا ساز استفاده کنید (نیازی به بستنی ساز نیست) و موزها را زودتر برش داده و منجمد کنید.

  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر
  • کالری در هر وعده ۱۹۷

مواد لازم

  • ۴ عدد موز رسیده، پوست کنده، قطعه قطعه شده و منجمد
  • ۴ اسکوپ پودر پروتئین وی شکلاتی (یا پودر پروتئین شکلاتی مورد علاقه شما)
  • یک چهارم فنجان شیر بادام شیرین نشده
  • یک چهارم فنجان ماست یونانی کم چرب
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • کمی نمک دریا
  • کمی دارچین در صورت تمایل

دستور تهیه

۱. قطعات موز یخ زده را در غذاساز بریزید و آنها را کاملا پوره کنید.

۲. بقیه‌ی مواد را اضافه کنید و تا زمانی که صاف و نرم شوند، آنها را مخلوط کنید.

۳. اگر دوست دارید که دسر را بصورت نرم و شل بخورید، می‌توانید فورا با قاشق شروع به خوردن کنید.

۴. برای دسر سفت تر، مخلوط آماده شده را در یک ظرف در بسته بریزید و حدود سه ساعت در فریزر قرار دهید.

۵. لذت ببرید!

غذاهای آسان مورد علاقه‌ی شما کدامند؟ آیا تا بحال سعی کرده‌اید که یک نسخه‌ی سالم‌تر از آنها تهیه کنید؟ بعضی از جایگزین‌های سالمی که در آشپزی استفاده می‌کنید را نام ببرید و تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع-fitnessmagazine