Sugar-has-a-direct-effect-on-heart-disease-risk-and-blood-pressure-Meta-analysis

شکر عامل بیمارهای قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی، افسردگی ،دیابت ، پیری، فشارخون بالا  ، خستگی مزمن ،اضطراب و کج خلقی ،سرطان  و بسیاری بیماریهای دیگر است

شکر می‌تواند مهمتر از هر ماده غذایی دیگری بر فشار خون افراد اثر گذار باشد. تحقیقات جدید نشان داده است، شکر می‌تواند یک ماده بسیار مضر برای فشار خون افراد باشد.
گفتنی است، براساس جدید ترین پژوهش‌ها خوردن شکر باعث افزایش فشار خون حتی بیشتر از نمک خوراکی می‌شود.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران با تحقیق بر روی رژیم غذایی افراد و قطع مصرف نمک در آن‌ها و تنها مصرف شکر دریافته‌اند فشار خون داوطلبان بسیار بیشتر از حالتی که تنها نمک در رژیم غذایی وجود دارد، بالا می‌رود.
پژوهشگران هشدار می‌دهند، افراد مصرف شکر را هم به خاطر ابتلا به دیابت و هم به دلیل جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا تا حد امکان محدود کنند.
در حال حاضر میانگین سرانه مصرف شکر در افراد بزرگسال در بین 15 الی 17 قاشق است که باید این میزان 5 قاشق باشد.