heart-steth 304

هدف ورزش و توانبخشي قلبي، بهبود فعاليت عضلات استخواني و بافت عصبي- عضلاني قلب براي کارکرد موثرتر و بهتر با فعاليت کمتر است.

ورزش کردن به نوع خودش بسیار مفید است، اما باید افراد ورزش‌های مخصوص خود را بشناسند و با پزشک خود در مورد انجام آن‌ها مشورت کنند.
محراب مرزبان، متخصص قلب و عروق  گفت: ورزش معمولاً در تمام سنین و برای همه گروه‌ها سفارش می‌شود و اهمیت آن را نباید نادیده گرفت.
وی افزود: بعضی از افراد از ناراحتی‌های قلبی رنج می‌برند و یا گروهی جراحی قلب انجام داده‌اند، این افراد باید مراقب سبک زندگی خود باشند یعنی به شدت باید مراقب هرم غذایی خود باشند همچنین در کنار یک رژیم غذایی سالم باید ورزش را هم فراموش نکنند.
این متخصص قلب اذعان داشت: ورزش‌ها برای بیمارانی که دچار ناراحتی قلبی هستند از نکاتی پیروی می‌کنند، یعنی یک بیمار قلبی باید از پزشک خود مشورت‌های لازم را برای انجام ورزش بگیرد و نوع ورزش خود را به او اطلاع دهد ولی در حالت کلی این افراد از انجام مسابقات ورزشی منع می‌شوند ولی ورزش‌های سبک مثل دوچرخه‌سواری، شنا و پیاده‌روی به این گروه توصیه می‌شود، نکته‌ای که پزشکان به آن اعتقاد دارند، این است که انجام ورزش پیاده‌روی به صورت تند و هفته‌ای سه بار که زمان آن معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است، توصیه می‌شود، به طوریکه مقداری عرق خفیف را فرد تجربه کند.