flavour-tea1
دکتر سلام-آیا از طعم همیشگی چای خسته شده اید و دوست دارید چای طعم دار بنوشید؟ آیا دیگر نمی خواهید چای سبز، سیاه و سفید  را ساده بنوشید؟ در این بخش ما نکاتی را برای طعم دار کردن چای پیشنهاد میکنیم: 

 

لیمو
لیمو اغلب با سالاد یا غذا خورده می شود ولی آیا میدانید که وقتی آنرا به چای داغ اضافه کنید طعم چای را  عوض میکند

زنجبیل

اضافه کردن زنجبیل به چای مورد علاقه  از نوشیدنی های سنتی هند است. می توانید زنجبیل تازه   را رنده کرده فشار داده و آب آن را در چای بریزید اضافه کردن زنجبیل به چای نه تنها  عطر و طعم  چای را عوض میکند بلکه به هضم غذا  هم کمک می کند.

دارچین

شما همچنین می توانید دارچین را به چای داغ  اضافه کنید که عطر و طعم  گرمی به چای میدهد. با اضافه کردن این ادویه به چای  همه خواص مفید دارچین را خواهید نوشید

عصاره وانیل
با  اضافه کردن عصاره وانیل به چای عطر و طعم بهتری به چای می دهید

هل
با اضافه کردن هل از طعم یک فنجان چای لذت ببرید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد