shutterstock-11-51022170400-original-web

زردچوبه حاوی مقادیر زیادی آهن و منگنز و مقداری ویتامین 6B و پتاسیم است که علاوه بر کاهش دردهای آرتریتی و کوفتگی عضلات، با سرطان مبارزه کرده احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند ادویه می تواند از پیشرفت سرطان و زوال عقل جلوگیری کند.محققان موسسه علوم اعصاب و پزشکی در آلمان، می گویند یک ترکیب در زردچوبه به ترویج تکثیر سلولی و تمایز بنیادی در مغز کمک می کندکه می تواند امیدی برای بیمارانی باشد که از سکته مغزی و بیماری آلزایمر رنج می برند.


بررسی ها نشان می دهند،
ترکیب زیست فعال موجود در ادویه معطر می تواند فعال شدن سلول های microglial را مسدود کند. هنگامی که آنها فعال می شوند، این سلول ها با اختلالات عصبی خاصی مرتبط می شوند.

بعد از استفاده از تصویربرداری PET و یک ردیاب برای پیدا کردن سلول های تکثیر، این تیم تصریح کرده است که منطقه گسترده ای در مغز وجود دارد که در صورت دریافت نکردن ترکیب موجود در زردچوبه دچار فراموشی و اختلالات عصبی می شود.

نتایج مطالعات نشان می دهند ادویه زردچوبه می تواند برای بیماران مغزی بسیار مفید باشد و در سالمندان از بروز آلزایمر پیشگیری کند.