top12_antiasthma_foods_01
سبزیجاتی مانند بروکلی و فلفل و مرکبات منبع خوب ویتامین C هستند و به جذب بهتر آهن کمک می کنند. سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی، چغندر، کاهو و سبزیجات دارای برگ‌های سبز برای افرادی که دچار آسم هستند بسیار مفید است

بعضی سبزی‌ها خواص درمانی برای بیماری های خاصی دارند که مزیت استفاده از آنها را بیشتر می کند. محمدباقر مینائی متخصص طب سنتی گفت: اکثر سبزیجات دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.
آنتی اکسیدان‌ها این قابلیت را دارند که با تحریک مواد اکسیدان تاثیر منفی آنها را خنثی کنند. یکی از مشکلاتی که با وجود مواد اکسیدان و مضر در بدن تشدید می شود، کم خونی است که با مصرف سبزیجاتی مثل سبزی شاهی به میزان زیادی می‌توان این نوع کم خونی‌ها را کاهش داد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: از دیگر بیماری‌هایی که در طب سنتی و با مصرف داروهای سنتی به خوبی قابل کنترل است، بیماری آسم یا تنگی نفس و در اصطلاح طب سنتی بیماری ربو است. استفاده از گیاه بابونه به صورت دمنوش و استنشاق بخار دم کرده بابونه، بسیار در باز شدن مجاری تنفسی و کاهش علائم آسم موثر است.
مینائی افزود: نعناع و یا سوسن با هم خاصیت بازکنندگی مجاری تنفسی را دارد. استفاده از شربت نعناع و دمنوش نعناع می‌تواند بیماری گوارشی را باز کند، ضمن اینکه استنشاق بخار دم کرده نعناع هم موجب کاهش اثرات آسم و تنگی نفس می شود.