Martin Blunos - pomegranate and ginger jelly

انار میوه مفید فصل سرد سال است و شخصی امکان ندارد که انار دوست نداشته باشد. البته  شاید دانه های انار را برخی از افراد دوست نداشته باشند یا به علت داشتن طبع سرد آن مایل نباشند که انار بخورند؛ ولی راه علاج آن ساده  است. شما می توانید به آسانی با آب انار ژله  تهیه کنید و طبع سرد انار را با طبع گرم زنجبیل متعادل کنید.

چگونه

۱

مواد لازم

ژلاتین ۲۵ گرم
آب انار ۶۰۰ میلی لیتر
شکر ۶۵ گرم
زنجبیل تازه ۲۰ گرم
دانه انار ۲۰۰ گرم
۲

ژلاتین را در ظرف کم عمقی قرار دهید و به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب انار بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید.

۳

زنجبیل را پوست بکنید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.

۴

آب انار، زنجبیل و شکر را روی حرارت گرم کنید اما اجازه ندهید به جوش آید زیرا رنگ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

۵

ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

۶

حالا ژله تان را در ظرف مورد نظرتان بریزید و دانه های انار را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن با خامه یا ماست کم چرب و یک برگ نعناع سرو کنید.

منبع-phow