huevos-rancheros-008-500x332
هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان‌زا بودن آن‌ها هم بیشتر می‌شود.

پوست سوخته گوجه فرنگی کبابی موجب بروز سرطان‌های گوارش، معده و روده می‌شود.
دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در خصوص کباب کردن گوجه فرنگی گفت: کباب کردن گوجه اگر به شکلی انجام شود که پوست گوجه بسوزد به دلیل کربن تولید شده سرطان زا است.
وی با بیان این که پوست سوخته گوجه فرنگی کبابی موجب بروز سرطان‌های گوارش، معده و روده می‌شود، گفت: حتما قسمت‌های سیاه را از گوجه جدا کنید بعد گوجه فرنگی را مصرف کنید.
وی افزود: میوه‌هایی با رنگ قرمز حاوی لیکوپن هستند، که وقتی در معرض حرارت قرار می‌گیرند خاصیت آنتی اکسیدان آن افزایش پیدا می‌کند، از این رو مصرف آن به صورت خام، نیمه پخته، کبابی و یا به صورت سس بهتر است، اما این در صورتی است که پوست سیاه و سوخته نشود.
وی در پایان اظهار داشت: از آن جا که گوجه فرنگی سرشار از ویتامین D است و انرژی را افزایش می‌دهد مصرف آن به شکل پخته، کبابی و سس‌ها بیشتر از سرخ کردن توصیه می‌شود.
هفته ای دو کیلو وزن کم کنید !

تا کنون بیش از 3000 نفر با این رژیم غذایی وزن خود را کاهش داده اند. این رژیم برای هر فرد با توجه به ویژگی ها و شرایط بدنی شخصی می شود و می تواند یک بار برای همیشه مسئله لاغری و کاهش وزن را برای شما حل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه سبز رنگ زیر بزنید