mushroom sauce

این سس لذیذ و دلپذیر که طرفداران زیادی هم دارد با مواد اندکی که مهمترین انها قارچ است تهیه می شود

 زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم

•    100 گرم قارچ خرد شده

•    نصف قاشق چایخوری نمک

•    فلفل

•    2 قاشق غذاخوری کره

•    2 قاشق غذاخوری آرد

•    1 پیمانه شیر پرچرب یا خامه

•    1 قاشق غذاخوری سرکه سیب

طرز تهیه

1.    برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچ ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره آب شود.

2.    آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هنگامي كه قارچ ها طلايي شدند، مخلوط را در حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی به محتوای قابلمه اضافه کنید.

3.    به مدت 10 دقیقه سس قارچ را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.