HN_BB_Flu_Treatment_BB_fix_ProRes_2-15-12_487-img_1280x720

آویشن؛ تقویت کننده سیستم تنفسی، پیشگیری از مشکلات تنفسی ،رفع سرماخوردگی، تب بر،خلط آور ،ضد سرفه، یک ضد عفونی کننده مناسب برای عفونت های عمقی سینه ،ضد آسم و برونشیت است.

با نزدیک شدن به فصول سرد سال، ‌ابتلا به آنفلوآنزا زیاد می‌شود. تغذیه مناسب و استفاده از گیاهان دارویی از دید طب سنتی، کمک زیادی در روند بهبودی این بیماری انجام می‌دهد. دکتر علی شهیدی زندی، ‌متخصص طب سنتی،  گفت: ۴ طبع خشکی و تری و گرمی و سردی در گیاهان دارویی وجود دارد که برای تشخیص خاصیت درمانگری یک گیاه دارویی، کل خواص گیاه باید در نظر گرفته شود ولی به طور کلی گیاهانی که خواص گرم دارند، در بهبود آنفلوآنزا موثرند.

دکتر شهیدی زندی گفت: گیاه آویشن شیرازی دارای طبع گرم و خشک بوده و خاصیت خشک کنندگی دارد و اثر خوبی بر کاهش اخلاط ریه و آبریزش بینی دارد و این گیاه در رفع آنفلوآنزا بسیار موثر است.

وی ادامه داد: گیاه دیگر که در رفع آنفلوآنزا کمک کننده است بارهنگ با طبع معتدل رو به گرم است.
ضمن اینکه سوش‌ها و گونه‌های مختلف در گیاه، خواص متفاوتی دارد در مورد نعنا، گونه تبریزی وجود دارد که نعنای قمی با طبع گرم، در رفع آنفلوآنزا بسیار خوب عمل می‌کند.

دکتر شهیدی زندی در پایان تاکید: توجه به طبع خود بیمار هم بسیار مهم است اگر طبع بیمار گرم است، این گیاهان خیلی کمک کننده نیست، ضمن اینکه در افراد با طبع سرد، اثربخشی این گیاهان بیشتر است.