breakfast

پژوهشهای محققان انگلیسی اینگونه است که امتناع از خوردن صبحانه سبب زیاد شدن کلسترول بد خون (LDL) شده و ریسک بیماری های قلبی عروقی را زیادتر میکند. همچنین خوردن صبحانه یکی از مهم ترین اصول در کنترل وزن و پیشگیری از چاقی است زیرا گرسنگی زیاد در طول روز را مهار کرده و متابولیسم بدن را تنظیم می نماید.

این پژوهشگران همچنین  معتقدند که با مصرف صبحانه، استرس کاهش یافته و یادگیری، عملکرد شناختی، تصمیم‌گیری، حافظه و تمرکز بهبود قابل ملاحظه ای می یابد. این وعده غذایی باید 25 تا 35 درصد کالری مورد نیاز روزانه را تشکیل دهد.

منبع-http://www.seemorgh.com