Beautiful-Skin

جوانی و حفظ آن کار بسیار مشکلی نیست اما بسیار لذت بخش است که جوانی خود را ادامه دار و طولانی کنیم که بهترین مواد غذایی برای حفظ آن را در این مطلب می خوانید.

1.سیب زمینی
کاروتن بتای موجود در سیب زمینی شیرین باعث نارنجی شدن رنگ آن می‌شود و PH پوست شما را تنظیم می‌کند و به پوست‌تان کمک می‌کند تا با خشکی مبارزه کند و حجم سلول‌ها را افزایش می‌دهد و این افزایش حجمی سلول ها در بالاترین سطح پوست باعث کشیدگی و صاف شدن آن می‌شود.

2.ماهی سالمون
رنگ صورتی این ماهی بخاطر ماده‌ای به نام “Astaxanthin” است که یک دشمن قوی برای رادیکال های آزاد به شمار می‌رود؛ این رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های سرکشی هستند که به غشای سلولی آسیب می‌رسانند و باعث پیری پوست می‌شوند.

3. گوجه فرنگی
رنگدانه قرمز این میوه، لیکوپن، یک آنتی اکسیدان قوی است که محافظت پوست از نور خورشید را مانند کرم‌های ضد آفتاب انجام می‌دهد اما از داخل به خارج. بهترین روش برای جذب لیکوپن، خوردن گوجه فرنگی با روغن زیتون گزارش شده است.

4. مرکبات
ویتامین C ماده ضروری برای ساخت کلاژن به شمار می‌رود. کلاژن‌ها ترکیب‌های ضروری برای حفظ شادابی و جوانی پوست به شمار می‌روند. کلاژن‌ها از سن 20 سالگی به بعد به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابند. مرکبات همچنین، حاوی بیوفلاونوئید هستند که از پوست در برابر اشعه‌های UV حفاظت می‌کنند و از مرگ سلولی در پوست جلوگیری می‌کنند.

5. سبزیجات
اسفناج و کلم پیچ و سبزی‌های دیگر که حاوی لوتئین هستند از پوست در برابر التهاب و چین و چروک ناشی از اشعه‌های خورشیدی جلوگیری می‌کنند.