recipe1

دکتر سلام-مواد این غذا  به راحتی در دسترس است، اگر برخی از مواد آن را دوست ندارید می توانید با سلیقه خود تغییر دهید . اگر سبزیجات دوست ندارید آن را حذف و مواد دیگر را جایگزین کنید

آماده سازی مدت زمان: 15 دقیقه
زمان پخت: 9 دقیقه

مواد لازم:
2 فنجان پر سیب زمینی آب پز خرد شده
1/2 فنجان قارچ ورقه
روغن 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
1/2 فنجان  پیاز سفید نازک خرد شده
1/2 فنجان فلفل دلمه خرد شده
1 قاشق چایخوری سس سویا
2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری سس فلفل
نمک و فلفل سیاه تازه

برای چاشنی زدن
2 قاشق غذاخوری  پیازچه ریز خرد شده

طرز تهیه
•  1 قاشق غذاخوری روغن ب در ماهی تابه  نچسب ریخته ، برش های سیب زمینی،  را ریخته  مخلوط کنید و بگذارید در  شعله متوسط ​​4 تا 5 دقیقه تفت داده شود
سپس کنار میگذاریم
•  1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در همان ماهی تابه نچسب ریخته،  زنجبیل و پیاز را ریخته، خوب مخلوط و در روغن سرخ کرده در شعله متوسط ​​به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم.
  فلفل دلمه، قارچ ، را ریخته ۲ دقیقه تفت میدهیم
  سس سویا، سس گوجه فرنگی ، سس فلفل، نمک و فلفل،  ریخته خوب مخلوط کنید و بگذارید در یک شعله متوسط ​​به مدت 1 دقیقه، تفت داده شود و گاها هم بزنید
با برنج ، و پیازچه سرو کنید
میتوانید سیب زمینی را آب پز درست کنید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد