670px-Make-Ginger-Orange-Tea-Step-5

زنجبیل ریشه ای ست که از آن برای خوشمزه  کردن دسرها و خوردنی ها استفاده میکنند . طبع این ادویه گرم است و  در طب سنتی برای معالجه امراض گوناگون استفاده میکنند ؛ولی مایلیم در این بخش شیوه درست کردن  چای زنجبیل و پرتقال را که برای سرما خوردگی بسیار عالی است و طرفداران زنجبیل آن را خواهند پسندید، آموزش بدهیم. درست کردن این چای حداکثر 20 دقیقه از وقت تان را خواهد گرفت.

 

مواد لازم

ریشه زنجبیل تازه حدود ۱۰ سانت
آب ۲ پیمانه
آب پرتقال ۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری

670px-Make-Ginger-Orange-Tea-Step-1
ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید. سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید.

670px-Make-Ginger-Orange-Tea-Step-2

می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید.

670px-Make-Ginger-Orange-Tea-Step-3
آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

670px-Make-Ginger-Orange-Tea-Step-4
آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.

670px-Make-Ginger-Orange-Tea-Step-5
عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نکات و هشدارها

چای شما باید به رنگ زرد، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید.

سعی کنید چای را سرد بنوشید.

منبع-phow