blogger-image--411349623
دکتر سلام-این بقچه از غذاهای معروف ترکیه است همانطوریکه می دانیم آنها بیشتر غذاهای خمیری می خورند در این بخش ما بقچه شوید را آموزش می دهیم:

روغن مایع 1 استکان
ماست 1 استکان
بکینگ پودر 1 بسته
تخم مرغ 1 عدد
سرکه 1 قاشق
شوید نصف دسته ریز خرد شده
آرد به اندازه لازم
مواد رویی:
زرده تخم مرغ( زرده برای رویش و سفیده آن را  میتوانیم مخلوط خمیر میکنیم)
کنجد
blogger-image-359440316
طرز تهیه:
در یک کاسه ماست, روغن زیتون, تخم مرغ,سرکه و نمک ریخته  خوب هم زده شوید ریز خرد شده را هم در آخر اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را کم کم  اضافه میکنیم و خمیر نرمی درست می کنیم وقتی خمیر را خوب هم زدیم از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو درست می کنیم در سینی کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم با این مقدار 20 عدد بقچه بدست می آید  می میگذاریم خمیر استراحت کند سپس زرده تخم مرغ مالیده و سپس کنجد می ریزیم در فر 180 درجه قرار داده تا  رویش طلایی شود وقتی ولرم شد سرو کنید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد