beef-stew23
تاس کباب ،این غذای اصیل ایرانی خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می‌شده است.

تاس کباب یکی از بهترین غذاهای سنتی ایرانی است که به‌صورت کاملا آبپز تهیه می‌شود.

اين روز‌ها كه «به» تازه به بازار آمده است و عطر آن ما را وسوسه مي‌كند كه يكي‌دو كيلو از آن را بخريم، خوب است كه يك تاس كباب با اين ميوه خوش عطر براي خانواده تهيه كنيم.

اين غذاي بسيار خوشمزه ايراني بهترين غذا براي شب‌هاي سرد پاييز و زمستان است. در هر منطقه‌اي از كشور ما تاس‌كباب با دستور خاصي طبخ مي‌شود اما اين دستور غذايي كه ما در اختيار شما قرار مي‌دهيم متداول‌ترين نوع تهيه آن است.
سبزيجاتي كه براي اين غذا استفاده مي‌شود هراندازه تازه‌تر باشد غذاي شما خوش طعم‌تر مي‌شود و خواص بيشتري دارد.

ابتدا همه مواداوليه را خرد كنيد. بهتر است به‌صورت حلقه‌اي و به ضخامت يك سانت باشد. مي‌توانيد در اين غذا براي طعم بهتر از آلوي قرمز هم استفاده كنيد. كف قابلمه 2قاشق روغن بريزيد و پياز‌ها را در كف قابلمه بچينيد. تقريبا 2 رديف پياز داشته باشيد. روي پيازها گوشت را بچينيد و روي آن كمي سماق و فلفل سياه بريزيد.حالا روي طبقه گوشت‌ها به‌ترتيب هويج، به، آلو، سيب‌زميني و در آخر گوجه‌فرنگي بچينيد و بين لايه‌ها از نمك و فلفل و سماق هم استفاده كنيد.

در يك تابه يك قاشق روغن باقيمانده را بريزيد و رب و زردچوبه را كمي سرخ كنيد و آب را به آن اضافه كنيد.اين مايه را از اطراف قابلمه‌اي كه در آن سبزيجات را چيده‌ايد به‌صورت دورتا دور و آرام آرام به مواد اضافه كنيد. در ظرف را ببنديد و حرارت را بالا ببريد تا جوش بيايد و بعد كم كنيد و 2.5ساعت زمان بدهيد تا سبزيجات به خوبي بپزد.اگر دوست داريد از فر استفاده كنيد در فر 180درجه از پيش گرم‌شده تقريبا 2ساعت زمان لازم داريد تا تاس كباب شما آماده شود.با اين مقدار مواد به اندازه 4نفر تاس‌كباب خواهيد داشت.