972308_521847507887030_318396902_n

برخی از افراد هستند که گوشت نمی خورند، یا دوست ندارند یا بدنشان نسبت به گوشت واکنش نشان می دهد .در این بخش درمورد این افراد بحث میکنیم که چه مواد غذایی را جانشین گوشت کنند

افرادي كه نمي‌توانند شير بخورند به بيماري خوني دچارشده اند و باستي از جايگزين هاي ديگر مواد غذايي استفاده كنند.

برخي از مواد غذايي همچون ماهي، حبوبات وسبزيجات پررنگ كه حاوي ويتامين هاي c.e ، بتاكاروتن، آنتي اكسيدان مي‌باشند جزء كاملترين مواد غذايي هستند كه در سلامت مصرف كنندگان نقش بسزايي دارد.

سبزيجاتي كه براي بدن بسيار مفيدند سبزيجات رنگين تر هستند زيرا از آنتي اكسيدان بيشتري برخوردار هستند.

افراد مبتلا به کم خوني بايستي گوشت در سبد غذايشان قرار گيرد و در صورت عدم استفاده از گوشت بايستي از مواد غذايي ديگري كه منبع غني از ويتامين c بوده نظير سبزيجات و ميوه ها استفاده شود.

در صورت دسترس نبودن سبزيجات و ميوه بايستي از سركه يا روغن زيتون همراه با سالاد مصرف شود زيرا باعث جذب آهن مي گردد.