gardening-wonder-drug-02

ثابت شده است که باغبانی باعث کاهش استرس، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول خون و کاهش افسردگی می شود.نگاه کردن به گیاهان باعث تغییراتی در فشار خون، فعالیت قلب، سفتی عضلات و فعالیت الکتریکی مغز می شود

يک پزشک انگليسي با ۳۰ سال تجربه کاري، از پزشکان ديگر خواست باغباني را براي پيشگيري از اختلال حافظه به بيماران خود توصيه کنند.

دکتر «ويليام برد» گفت: ساختار بدن ما انسان ها براي زندگي کردن در هواي آزاد و سبز ساخته شده است نه براي زندگي شهري. قرار گرفتن در فضاي سبز و ارتباط برقرار کردن با طبيعت مي تواند باعث کاهش فوري فشارخون و کاهش تنفس عضلاني شود. درمان باغباني چه مراقبت کردن از يک دانه گياه يا پياده روي در جنگل يا مراقبت از گياهان داخل منزل، تأثير زيادي بر سلامت روان مي گذارد.

از طريق ارتباط با طبيعت مي توان از بروز اختلال حافظه، ديابت نوع ۲ و بيماري قلبي پيشگيري و يا حتي اين بيماري ها را درمان کرد. فضاي سبز، فعاليت فيزيکي را افزايش و خطر بروز چاقي مفرط، ديابت نوع ۲ و بيماري قلبي را کاهش مي دهد اما پزشکان هنوز نمي توانند قبول کنند که چيزي به اين سادگي مي تواند از دارو موثرتر باشد.

يک محقق سوئدي نيز که تحقيق مشابهي کرده است، ادعا مي کند که صداي طبيعت از جمله صداي باد و رودخانه به تنهايي مي تواند ميزان ترشح هورمون استرس به نام کورتيزول را کاهش دهد. تحقيق يک پزشک ساکن اسکانديناوي نيز نشان مي دهد قرار گرفتن در طبيعت بيماري هاي متعددي از جمله چاقي مفرط و اسکيزوفرني را نيز بهبود مي بخشد. استرس مي تواند التهاب سلول هايي را که در بروز ديابت و اختلال حافظه نقش دارد، افزايش دهد. به گفته محققان بيماري هايي چون ديابت، بيماري قلبي عروقي و مشکلات رواني به آساني قابل درمان نيست و به همين دليل پيشگيري از بروز اين بيماري ها امري ضروري است.