meatt2

از زمانهای قدیم می دانستیم که به دلیل وجود چربی های اشباع شده در گوشت قرمز باعث بوجود آمدن بیماری های قلبی می شود اما پژوهشهای جدید نشان داده است که علتش تنها این نیست. یک تحقیق جدید نشان داده است که باکتری های روده کارنیتین carnitine که یک پروتئین مهم در گوشت قرمز است را به ماده ای تبدیل می کنند که سبب کلفتی و محکم  شدن جدار رگها شوند.

هرچه گوشت قرمزتر باشد کارنیتین آن بیشتر است و این ماده در گوشت مرغ و ماهی وجود ندارد. محققانی که نتایج این مطالعه را در مجله Cell Metabolism منتشر کرده اند می گویند که این یافته می تواند به ایجاد راهی جدید برای تاثیر داروهای جدید در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی کمک کند.

 

سلول های بدن ما به کارنیتین احتیاج دارند تا بتوانند چربی را به انرژی تبدیل کنند ولی بدن انسان نیازی به کارنیتین خارجی ندارد و خودش می تواند آن را بسازد. محققان می دانند که گوشت قرمز دارای چربی و کلسترول بالا است ولی نه آنقدر بالا که بتواند میزان بالای بیماری های قلبی در مصرف کنندگان گوشت قرمز زا توجیه کند.

 

تریلیون ها باکتری در روده انسان ها بطور طبیعی زندگی می کنند که به تغذیه ما و کنترل سیستم ایمنی ما کمک می کنند و نوع انها بسته به نوع تغذیه و ژنتیک افراد با هم متفاوت است. وقتی ما غذا می خوریم در واقع به این باکتری ها هم غذا می دهیم و کارنیتین گوشت قرمز به توسط باکتری های روده تبدیل به مواد سمی می شود که بر روی سلامت عروق و در نتیجه قلب اثر زیان بخش دارد.