CGF091_Foods_OurFoodStage_Hdr_img_Desk_Stage2201305071036

 

کودکانی که کمتر بیمار می‌شوند و کمتر دچار اسهال، اگزما و حساسیت‌های غذایی و سرماخوردگی و آنفلونزا می‌گردند. میان وعده و دسرهای سلام تری مصرف می کنند.

همه افراد در تمام گروه‌های سنی و جنسی می‌توانند روزی 2 میان‌وعده غذایی در رژیم روزانه خود داشته باشند. ترجیح و توصیه متخصصان تغذیه به استفاده از خانواده مغزها،‌ دانه‌ها، میوه‌ها و لبنیات در میان وعده‌های غذایی است. این در حالی است که برخی از افراد، به‌خصوص بچه‌ها، تمایلی به خوردن شیر و لبنیات یا حتی میوه‌ها و سبزی‌ها از خود نشان نمی‌دهند.

دکتر پیام فرح‌بخش، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی دراین‌باره به خبرنگار پایگاه خبری سلامانه می‌گوید: «والدین می‌توانند انواع دسرهای لبنی که بسیار موردتوجه و علاقه بچه‌ها هستند را برای گنجاندن مواد مغذی مختلف در رژیم غذایی آن‌ها، وارد میان وعده‌هایشان بکنند. اگر بچه‌ها لاغر یا دارای کمبود وزن باشند، می‌توان با دست بازتری، خوراکی‌های مختلف را در برنامه غذایی آن‌ها گنجاند اما رژیم غذایی بچه‌های دارای اضافه‌وزن با محدودیت‌ها و احتیاط‌های بیشتری همراه خواهد بود».

وی تأکید می‌کند که اگر فرزندتان به دسرهای لبنی علاقه دارد، آن‌ها را با شیرهای کم‌چرب تهیه و مقداری میوه پوست‌کنده و خردشده به دسرشان اضافه کنید. اگر فرزندتان شکل میوه را دوست ندارد اما طعم آن را می‌پسندد، میوه را له یا رنده کنید و سپس داخل دسر بریزید.

فرح‌بخش می‌افزاید: «انواع ویتامین‌های محلول در آب و چربی میوه‌ها، باعث افزایش چشمگیر ارزش تغذیه‌ای دسرهای لبنی می‌شود. از طرف دیگر، اگر فرزندتان لاغر است و دسر لبنی دوست دارد، انواع مغزها و دانه‌های خام را به‌صورت کامل یا پودر شده با دسر او مخلوط‌کنید. مغزها جزو خانواده چربی‌ها طبقه‌بندی می‌شوند که علاوه بر بالا بردن انرژی دریافتی کودک شما، ریزمغذی‌های فراوانی مانند روی، مس، منگنز و آهن هم به بدن او می‌رسانند. فقط حواستان باشد که انواع دسر را کمی بعد از غذا یا به‌عنوان میان‌وعده به فرزند خود بدهید تا اشتهای او برای خوردن غذای اصلی را از بین نبرید».