au-gratin1

یک غذای فوق العاده مفید برای بیماران دیابتی را آموزش می دهیم. این غذا  سرشار از سس های سالم،  نان خرد شده و پنیر موتزارلا است که این رسپی را یاد می گیریم

مواد لازم برای سس سبزیجات سرخ شده:
۱ قاشق چایخوری روغن
۱ فنجان سبزیجات ترکیبی خرد شده (کلم بروکلی، مارچوبه، کدو سبز، فلفل دلمه)
نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن

سایر مواد لازم:
۱ قاشق چایخوری روغن
۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
۲ عدد بادنجان بزرگ (به تکه های نازک بریده بشن)
یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن
۱ فنجان سس پیتزا
۱ فنجان سس سفید کم کالری
یک چهارم فنجان خرده نان گندم
نصف فنجان پنیر موتزارلا رنده شده

 

طرز تهیه:

-روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سبزیجات، نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، حرارت باید متوسط باشه. چند دقیقه زمان بدین و دائم هم بزنین. در حالی که دارن سرخ میشن کمی آب روش بپاشین. و بعد بذارینش کنار.

-حالا روغن رو در یه ماهیتابه داغ کرده و تکه های بادنجان رو داخلش بریزین و تا زمانی که رنگشون به قهوه ای روشن تغییر پیدا کنه و ترد بشن سرخشون کنین.

-یه سینی پخت مخصوص فر برداشته و با روغن چربش کنین، نصف بادنجان ها رو داخلش بچینین تا یه لایه درست بشه.

-سس پیتزا رو روی بادنجان ها پخش کنین.

-سس سبزیجات رو که در مرحله قبل درست کردین روی سس پیتزا ریخته و پخشش کنین تا یه لایه دیگه تشکیل بشه.

-باقی مانده تکه های بادنجان رو روی سس سبزیجات بچینین.

-سس سفید رو هم اضافه کرده و به طور برابر روی لایه قبل پخش کنین.

-خرده های نان به همراه پنیر رو روی این لایه بپاشین و به طور برابر پخش کنین.

-دمای فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و گراتن رو داخلش بذارین و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین. (تا زمانی که پنیر ذوب بشه)
داغ سرو کنین.