happy_employee

با انجام امور خیریه و خوشحال کردن دیگران ناخود آگاه به فرد احساس خرسندی و آرامش خاصی دست می دهد که خود تاثیرات مثبت فراوانی روی روحیه افراد می گذارد.

دکتر «مینا پورفرخ» گفت: منظور از حمایت های اجتماعی مجموعه کمک هایی است که از طرف سایر انسان ها به فرد ارائه می شود. همانطوریکه به حمایت های اجتماعی نیازمندیم، پس این حس متقابل نیز وجود دارد که بخواهیم داوطلبانه به دیگران کمک کنیم تا بتوانیم باری را از دوش سایر همنوعان برداریم.
وی گفت: اثر مطلوبی که وجود دارد این است که علاوه بر خدمت کردن داوطلبانه و نفعی که به دیگران می رسانیم، خود نیز حس خوب و خوشایندی پیدا می کنیم که توانسته ایم فردی مفید باشیم.
این روانشناس ادامه داد: از نظر روانشناختی کسی که به یک نیازمند و درمانده کمک می کند، خود را توانمند حس می کند و خود را قوی می بیند که این بار مثبت و انرژی می تواند اثرات مطلوبی را بر روح و روان فرد داوطلب انجام کارهای خیر داشته باشد و اعتماد به نفس و عزت نفس فرد را بالا ببرد.
وی افزود: از طرف دیگر در چنین مواقعی، مواجه شدن با مشکلات دیگران باعث می شود فرد در هر لحظه خداوند را شکر کند به خاطر آرامشی که دارد، و آنقدر فراغت فکر و عمل دارد که حتی می تواند قسمتی از وقت خود را صرف امور دیگران کند جهت کمک به آنها. حالا اگر فرد در زندگی به هر دلیلی با مشکلی مواجه نشود، روح و روان قوی تر شده و راحت تر می تواند درصدد حل مشکل برآید و پیروز شود.