diabet
پژوهشگران آمریکایی به این نتیجه رسیدند که  استفاده  زیاد گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و  بطور کلی غذاهای آماده بریسک ابتلا به دیابت نوع دو را

زیادتر میکند. بر پایه این پژوهشها، خوردن روزانه 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا  51 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. همچنین مشخص شد این خطر با جایگزین کردن مغزها، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و پروتئین‌های گیاهی از جمله حبوبات کاهش می‌یابد.

این تحقیق توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد انجام شده و در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است. این نتایج در طی 28 سال و با بررسی پرسشنامه هایی به دست آمده است که توسط بیش از 204 هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمریکا تکمیل شده‌اند.

بر اساس آمار جهانی، 350 میلیون بزرگسال به دیابت نوع دو مبتلا هستند و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در آمریکا، 11 درصد از افراد بالای 20 سال در این کشور از این بیماری رنج می برند. دیابت نوع دو، بیماری مزمنی است که باعث بالا‌رفتن قندخون می‌شود و چاقی، کم‌تحرکی و رژیم ناسالم غذایی از دلایل ابتلا به آن هستند.

منبع : www.seemorgh.com