lettuce-esnak
دکتر سلام –  در این اسنک  از ریحان معطر، آب لیمو  و مزه تند، فلفل قرمز خشک  و تند و سس سویا  استفاده شده است. سبزیجات  آن غنی از آنتی اکسیدان است و غذای سالم و مغذی استزمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقهمواد داخلی:

2 قاشق چایخوری روغن

2 قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده

1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده

1/4 فنجان خرد شده پیاز خردشده

1/4 فنجان  قارچ خرد شده

1/4 فنجان هویج ریز خرد شده

1/4 فنجان کلم ریز خرد شده

1/4 فنجان  جوانه لوبیا خرد شده

1/4 فنجان توفو خرد شده

  1/2 قاشق چایخوری آب لیمو

1 قاشق چایخوری سس سویا

نمک

تکه های فلفل قرمز یا 1/4 قاشق چاسخوری پاپریکا

 مواد لازم برای رول کردن:

6 برگ کاهو

  پودر بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده

1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خردشده

طرز تهیه:

  روغن را در یک تابه نچسب ریخته در حرارت بگذارید، اسیر، زنجبیل و پیاز  را در   شعله متوسط تفت دهید.
  قارچ، هویج و کلم،  را  مخلوط در شعله متوسط برای چند دقیقه تفت می دهیم.
  جوانه لوبیا، سویا، آب لیمو، سس سویا، نمک و تکه های فلفل قرمز  راهم اضافه کرده تا در روغن  در شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت میدهیم. کنار گذاشته  تا خنک شود.
به 6 قسمت تقسیم کرده

  برگ کاهو را شسته و می گذاریم تا، خشک شود
  یک برگ کاهو ،  را  درسطح صاف قرار داده  از مواد ریخته و رول میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد