food

برای آنکه توانایی از بین بردن اضطراب،افکار استرس زا ،ضربان تند قلب ،ترس ،هیجان را داشته باشید و به مغزتان گنجایش و نیروی زیادی بدهید ،باید بیشتر از هر وقت دیگری از یک تغذیه مفید و مغذی استفاده نمایید.

 

شواهد نشان می دهد مردمی که در روستا زندگی می کنند و با طبیعت انس و الفت و نزدیکی بیشتری دارند و عمدتا از منابع مغذی پالایش نشده و طبیعی استفاده می کنند ، نسبت به مردم شهر نشین که بخش اعظمی از غذای آن ها را غذاهای مرده ، غیر مغذی و توام با مواد شیمیایی و افزودنی و … تشکیل می دهد ، از سلامت روحی و روانی بهتری برخوردار می باشند . شاید مکررا در رسانه هایی مانند : تلویزیون و روزنامه دیده و یا خوانده باشید که ، در روستاهای ایران افرادی با سنین بالای صد سال در سلامتی کامل از نظر روحی روانی به سر می برند ، اغلب آن ها راز سلامتی خود را استفاده از غذاهای طبیعی می دانند .این در حالی است که مردم شهر نشین غالبا عمر کوتاه دارند و دچار انواع مشکلات روحی از قبیل ، اضطراب ، افسردگی و … ، بیماری های جسمی مانند : فشار خون ، دیابت ، کلسترول و … مبتلا می باشند .

در تفکرات دینی و در مجموع آیات و روایات نقل شده ، این چنین می توان نتیجه گرفت که انسان ها نسبت به آن چه می خورند ، مسئول هستند و لذا ، خداوند برای سلامت زیستن ، نیز دستورالعمل های خاصی را برای تشخیص و مصرف منابع غذاهای مناسب بیان نموده است . هم چنین برای مصرف و استفاده از منابع غذایی و نوشیدنی ها ، گروهی از آیات به غذاهای مجاز و گروهی دیگر به غذاها و نوشیدنی های غیر مجاز ، اشاره می کند . در کل در قرآن 285 آیه با اشتیاق های مختلف در نحوه استفاده از نعمات الهی و تضمین سلامتی بیان شده که می توانند منشا عافیت انسان قرار گیرد.

به دلیل هیجان و استرس و هم چنین فعالیت بیش از حد مغز نیازهای تغذیه ای بیش تر می شود و کمبود منابع مغذی ، ویتامین ها ، املاح معدنی و … استفاده از منابع ضد مغذی می تواند تاثیر بسیار زیادی در فراگیری دروس گذاشته و موجب تحلیل رفتن وضعیت روحی روانی فرد در طول امتحانات شود .

“احمدی زارع” نویسنده کتاب حاضر معتقد است غذا (منابع غذایی ضد مغذی ، آلوده به سموم شیمیایی ،گوشت زیاد چربی ،قند و …) ، استرس (فشارهای عصبی ،خانوادگی ،شغلی ،ترافیک و …) و عدم استراحت کافی (شب بیداری ،تلویزیون ،میهمانی های شبانه و …)عامل بسیاری از امراض مختلف ، سکته های قلبی،عروقی و مرگ و میر می باشد . لذا توصیه می کند برای زنده ماندن و سالم زیستن تلاش کنید ،غذاهای سالم بخورید و محیط زندگی خود را به نحو شایسته از آلودگی اصلاح نمایید.

و اما امتحانات

برای آنکه بتوانید در طول امتحانات ، افکار پریشان ، تپش قلب ، ترس ،هیجان ،استرس و … را کاهش داده و به ظرفیت و قدرت مغزی افزایش دهید ، باید بیش از هر زمان دیگری از یک تغذیه مناسب و مغذی استفاده نمایید . زیرا به دلیل هیجان و استرس و هم چنین فعالیت بیش از حد مغز نیازهای تغذیه ای بیش تر می شود و کمبود منابع مغذی ، ویتامین ها ، املاح معدنی و … استفاده از منابع ضد مغذی می تواند تاثیر بسیار زیادی در فراگیری دروس گذاشته و موجب تحلیل رفتن وضعیت روحی روانی فرد در طول امتحانات شود .

نویسنده کتاب حاضر معتقد است اضطراب ریشه در وضعیت تغذیه غلط و نامناسب دارد و می توان با یک رژیم غذایی کامل به فردی کاملا شاداب و امیدوار تبدیل شد.لذا در کتاب خود سعی کرده است که بینش و افق فکری جدیدی در استفاده از منابع مغذی ارائه نماید . نگارنده کتاب بیان می کند که با مطالعه این کتاب شما با دنیای تغذیه و تاثیرات شگرف و مهم آن آشنا خواهید شد و خواهید فهمید که دلیل و مشکلاتی مانند : استرس ، اضطراب ، اختلال ،یادگیری ، بی نظمی خواب شبانه ، منفی نگری ، کاهش سطح نمرات و … به چه دلیل به وجود می آید و به این یقین خواهید رسید که داشتن بدن و ذهنی سالم با استفاده از تغذیه مناسب و اصولی می تواند دروضعیت شادابی روحیه و مثبت اندیشی شما در طول امتحانات تاثیر گذار بوده و آن را تقویت نماید.

کتاب” تغذیه در دوره امتحانات و کنکور” دارای 8 فصل است که توسط انتشارات یاران علوی در 152 صفحه منتشر شده است . چگونه حافظه موثر داشته باشیم ؟ حافظه چگونه کار می کند ؟ ،تقویت نیروی مغز و حافظه و بالا بردن سطح هوشیاری در امتحانات ،چگونگی جذب انرژی در دوره امتحانات ، از کربو هیدرات ها چه می دانید ؟تقویت قدرت مغز و حافظه ،نقش فشارهای روحی در امتحانات ،عوارض جانبی مصرف قهوه ،چای ،نوشابه در دوره امتحانات ،منابع غذایی مناسبی که سطح قند را در خون متعادل نگه می دارند ،اعجاز صبحانه و تاثیر آن درحافظه و کاهش استرس و تعادل بدن، عناوین فصول ذکر شده در کتاب حاضر می باشند.

مشخصات کتاب
نویسنده:حیدر احمدی زارع
ناشر :یاران علوی

منابع: کتاب تغذیه در دوره امتحانات و کنکور