cover4_600x450

دکتر سلام – مدیریت آشپزخانه یک شغل تمام وقت است، چون باید مواد غذایی را بخریم ، از آنها غذا درست کنیم  و باقی مانده آنها را دور بریزیم تا زباله ها انباشته نشود  در این بخش برخی از موارد مهم را یاد آوری میکنم:

store-onion

نگهداری سیر و پیاز در کاغذ

سیر و پیاز نیازی نیست که در یخچال نگهداری شود. آنها را باید در پاکت های کاغذی نگه داریم تا تازه بماند فقط باید چند سوراخ در پاکت ایجاد کنیم که هوا به آنها برسد

apples_potato

سیب و سیب زمینی را با هم نگه داریداحتمالا متوجه شده اید  که  وقتی سیب زمینی  بیش از یک یا دو روز، بماند  جوانه می زند برای جلوگیری از این کار  سیب و سیب زمینی  را با هم (در خارج از یخچال) قرار می دهیم.سیب  گازی به نام اتیلن منتشر می کند، که  از جوانه  زدن سیب زمینی جلوگیری خواهد شد.
avocado_600x450
آووکادو  را با پیاز نگه داریدهنگامی که آووکادو، را برش می دهیم  حتی اگر در یخچال هم قرار دهید بسیار سریع قهوه ای رنگ می شود. برای جلوگیری از چنین اتفاقی،  آووکادو  را در یک ظرف قرار داده و یک تکه  پیاز برش  داده شده در کنار آن قرار دهید ، و در یخچال بگذارید.گوگرد  پیاز از اکسیداسیون  آووکادوجلوگیری می کند. یا می توانید به آووکادو سرکه سیب بزنید
tomato_store
گوجه فرنگی را وارونه  نگه داریداگر می خواهید  گوجه فرنگی  را تازه  نگه دارید و  از فاسد شدن آنها جلوگیری کنید، آنها را وارونه نگه دارید، یعنی ساقه رو به پایین باشد.
potato_water
سیب زمینی تازه را با آب نگه دارید

هنگامی که سیب زمینی خرد شده و یا رنده شده، را نپزیم سیاه می شود اگر هنوز نمی خواهید بپزید در آب سرد نگهداری کنید تا سیاه نشود
ripe_600x450
سرعت رسیدن با روزنامهاگر هر گونه میوه یا سبزیجات  نارس در خانه دارید ، آنها را در یک قطعه از روزنامه یا در پاکت کاغذی قرار دهید سریع می رسند چون  گاز اتیلن که آنها منتشر می کنند  فرار نمی کند  سریع می رسند
choc_600x450
شکلات داغ هنگامی که  در  یک بطری سس شکلات دارید،زمانیکه تمام شده است به ظرف آن مقداری شیر گرم ریخته و خوب تکان دهید.پس مانده شکلات داخل شیر ذوب شده و می توانید یک فنجان  شکلات داغ خوشمزه داشته باشید.
pine apple
آناناس را وارونه  نگه داریداگر آناناس نیمه رسیده دارید، وارونه قرار دهید. این باعث می شود که آناناس سریع برسد، چون قند آن بطرف بالا جریان پیدا کرده و زود می رسد
celery_600x450
قرار دادن کرفس و یا کلم بروکلی در فویلاگر از سبزیجاتی مانند کرفس و یا کلم بروکلی استفاده میکنید ولی نحوه نگه داری آن را بلد نیستید سعی کنید این ترفند ساده را انجام دهید  آن را در فویل  قرار داده و در یخچال تا یک ماه خراب نمی شوند
lettuce_store

نگهداری کاهو لای دستمال
در صورتی که  کاهوی شسته اضافه دارید آنها را در دستمال پیچیده  دستمال رطوبت آن را می گیرد و نمی گذارد خراب شود
banana_store
قرار دادن بالای موز در فویلبرای اینکه موز  برای 3-5 روز دیگر  سالم باقی بماند،  قسمت بالای دسته (بخش که در شاخه های موز به همدیگر وصل می شود) فویل قرا ر دهید. این ترفند ساده موز را سالم نگه می دارد
herb_600x450
کره گیاهی از گیاهان باقی مانده شما می توانید آنها را ریز ریز کرده و با کره و روغن زیتون تفت داده، و سپس این مخلوط را منجمد کنید. دفعه بعد آن را در غذاهایی مثل ماکارونی، بریزید یا روی نان قرار داده و در فر قرار دهید
pasta
نگهداری ماکارونی پخته شده در فریزراگر ماکارونی اضاف مانده، به راحتی می توانید   آن را ذخیره و  در فریزر نگه دارید بعد از آن استفاده کنید . در یک ظرفی ریخته و هوای آن را خارج میکنیم . وقتی که وقتی می خواهید استفاده کنید، در آب جوش به مدت یک دقیقه قرار دهید. تا چسبندگی آن از بین برود. این فقط برای ماکارونی های ساده است نه ماکارونی سس دار .
sugar brown
نگهداری شکر قهوه ای با یک تکه ناندر ظرف شکر قهوه ای  یک تکه نان قرار دهید.نان رطوبت را جذب می کند و سفت  نمی شود
eggs2_600x450
 بررسی تازه بودن تخم مرغ هابر خلاف میوه یا سبزیجات، شما نمی توانید  فقط با نگاه کردن بدانید  تخم مرغ تازه است  یا کهنه ، بنابراین با این روش می توانید تازه یا کهنه بودن آن را تشخیص دهید. در یک کاسه آب سرد تخم مرغ را قرار دهید. اگر تخم مرغ به سمت پایین فرو رفت آن تازه است، اما اگربر روی سطح شناورشد کهنه است. این علت استکه  مایع داخل تخم مرغ  در طول زمان تبخیر می شود، یک حباب گاز در آن بوجود می آید که باعث شناور شدن آن می شود. بنابراین تخم مرغ  کهنه ، بالاتر در آب شناور می شود
tic_Tac
استفاده از جعبه های تیک تاک برای ظروف ادویهزمانیکه مواد داخل ظروف تیک تاک را خوردید آن را دور نریزید، و از آن  بعنوان ظرف ادویه استفاده کنید. شما می توانید جعبه ها را  جمع آوری و ادویه بریزید
wrap_600x450
  بسته بندی با فویل در یخچال
بسته بندی با فویل مواد را بهتر و تازه تر نگه می دارد
dip_1
شیشه سس مایونزهنگامی که سس داخل  شیشه سس مایونز را تمام کردید، سس هایی که در لبه های شیشه باقی مانده است دور نریزید، چاشنی وادویه مخصوص سالاد  یا   سرکه، سیر و سبزی به شیشه اضافه کنید، و آن را تکان داده و استفاده کنید
درجه حرارت یخچالهر بار که در  یخچال را باز می کنید  هوای گرم  وارد  می شود، به خصوص اگر یخچال  پر نشده باشد و  فضای خالی در آن وجود داشته باشد این هوا باقی می ماند در یخچال فرصتی برای باکتری ها بوجود می آید که بر روی مواد غذایی بروند. برای جلوگیری از چنین اتفاقی، یخچال  را با بطری و یا ظروف آب پر کنید. این کار از  نوسانات درجه حرارت یخچال جلوگیری  کرده و انرژی یخچال را کارآمد تر میکند.
 label_600x450

پاک کردن برچسب از شیشه

به جای دور انداختن ظروف مواد غذایی می توانید برچسب آنها را پاک  کنید و از انها مجدد استفاده کنید.برای اینکار اول ظرف  را در محلول آب و صابون برای یک یا دو روز خیس کنید، سپس با استفاده از یک قلم  برچسب را پاک کنید. اگر چسب است  مخلوط مساوی روغن و جوش شیرین بزنید چند ساعت بعد پاک می شود.

cap_store
استفاده از کلاه  حمام به عنوان درباین ایده خوبی است با این کار غذایی خشک نمی شوند،  پیدا کردن درب برای همه غذاها سخت استشما می توانید یک بسته از کلاههای حمام بخرید و روی مواد غذایی موجود در یخچال بکشید، آنها قابل استفاده مجدد هستند و شما لازم نیست دور بریزید
tea_coffe
اضافه کردن قهوه یا چای  به گیاهانهنگامی که چای  و یا قهوه  می خورید، به جای دور انداختن ته آن ،  به خاک گیاهان  اضافه کنید. آنها حاوی مقدار زیادی از مواد مغذی هستند که  گیاهان را بارور کرده و  به رشد بهتر آنها کمک میکند. پوست تخم مرغ یکی دیگر از منابع مغذی مثل کود برای گیاهان است
honey_600x450
استفاده از روغن برای جلوگیری از از عسل چسبیدهاگر   می خواهید عسل را از یک شیشه به شیشه دیگر بریزید چون عسل چسینده است  و یا وقتی می خواهید عسل را برای تهیه  شیرینی و غذا بکار ببرید قبل استفاده به ظرف  یا قاشق مورد نظر کمی روغن بزنید  سپس عسل را بریزید
 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد