JacobiFruits_Papaya_Background

میوه پاپایا یک میوه بسیار خوشمزه می باشد که معمولا در ایران رواج ندارد و تقریبا تازه با آن آشنا شده ایم امروز در سایت پزشکی دکتر سلام قصد داریم شما را با میوه پاپایا و خواص آن آشنا کنیم به همین منظور عکس هایی از میوه پاپایا و اطلاعاتی جامع در رابطه با این میوه برای شما تهیه کرده ایم

 

 

400px-Papaya Carica_papaya_-_papaya_-_var-tropical_dwarf_papaya_-_desc-fruit Carica_papaya_005 papaya-3 Papaya-Pic

 

پاپایا یا پاپایه(papaya = fruta bomba = lechosa = tree melon = (in Australia) pawpaw = papaw) میوه‌ای است با درخت بومی مناطق حاره‌ای قاره آمریکا که اکنون در بسیاری مناطق حاره‌ای از جمله هند، آفریقای جنوبی، سری لانکا و فیلیپین کشت می‌شود.

درخت آن با نام علمی Carica papaya درختی است کوچک دارای یک ساقه به ارتفاع ۴ تا ۱۰ متر و برگهایی بزرگ به ابهاد ۵۰ تا ۷۰ سانتی است. اندازه میوه آن۱۵ تا۴۵ سانت در طول و قطر آن۱۰ الی ۳۰ سانت بوده و رنگ آن موقعی که رسیده باشد زرد کهربایی تا کمی نارنجی است.

گروه: طالبی‌ها
مکان: نواحی گرمسیری
انواع: پاپایه زرد، پاپایه سبز، پاپایه سرخ

 

معرفی

پاپایا با طعم خوب و حالت لطیفی که دارد در سالادِ میوه بسیار فوق العاده‌است. از پاپایا پوره نیز تهیه می‌کنند. همچنین پوست کردن و خارج کردن دانه‌های پاپایا آسان است. پاپایه‌های هاوایی از نوع مکزیکی آن معمول تر و خوشمزه ترند. نوع زرد آن که راحتتر ثمر می‌دهد به محض رسیدن آماده خوردن است و بهتر است خنک مصرف شود. نوع سبز پاپایه در اتاق‌های حرارتی پس از چند روز به عمل می‌آید و آمادهٔ خوردن می‌شود. مردم جنوب شرق آسیا پاپایهٔ سبز را پس از خرد کردن و پختن داخل سالاد می‌ریزند.

 
جانشین

انبه یا هلو یا شلیل یا گرمک یا خربزهٔ قندک یا کیوی(در خوراک گوشت) یا گوجه (در سالادها)