broccoli

دکتر سلام – همه ما از این واقعیت آگاه هستیم که سبزی سالم تری از کلم بروکلی وجود ندارد. خواص درمانی این گیاه  بسیار زیاد است، اما آیا واقعا می دانید که کدام قسمتهای آن فایده زیادی دارد.

بسیاری از ما فقط از قسمت گل آن استفاده میکنیم  زیر گل آن حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A، C و E، کلسیم و منیزیم است.

اما برگ و ساقه های آن چه؟ آیا خوردنی هستند؟ پاسخ آری است، آنها خوراکی هستند. ممکن است شما  ندانید، اما تنها 30 گرم از برگ کلم بروکلی، که شما احتمالا دور می ریزید، شامل 90٪ از دوز روزانه مورد نیاز ویتامین است که برای بهبود سیستم ایمنی بدن و  تقویت چشم بسیار مهم است. در آن 30 گرم  برگ نیز  43٪ از دوز روزانه مورد نیاز ویتامین C وجود دارد این ویتامین  به جلوگیری از سرطان بسیار کمک میکند. سعی کنید کلم بروکلی به همراه برگ آن بپزید

احتمالا همان اشتباه  را با ساقه کلم بروکلی هم می کنید. ساقه کلم بروکلی دارای  طعم شیرین  و احتمالا دارای فیبر بیشتر از گل این گیاه است. از آنجا که ساقه نیاز پخت و پز بیشتر دارد ، باید قبل از سبزیجات دیگر پخته شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد