6419_662
در ابن بخش بطور خلاصه ولی مفید خواص معجزه آسای ذرت را از زبان دکتر تغذیه باهم میخوانیم تا بدانیم وقتی ذرت می خوریم در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد
دكتر معصومه هدايتخواه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو  با بيان اين مطلب افزود: ذرت يك ميان وعده كامل و سرشار از مواد مغذي بوده كه به عملكرد فيزيولوژيكي بدن كمك موثري مي كند.
وي گفت: فيبر ذرت نقش اساسي در كاهش قند خون به ويژه در افراد مبتلا به ديابت دارد.
اين متخصص خاطرنشان كرد: همچنين اين مواد (فيبر)، موجب كاهش كلسترول مي شود، در حقيقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائين آمدن كلسترول توسط پلاسماي خون به ويژه در ميان افراد ميانسال و سالمند مي شود.
هدايتخواه اظهار داشت: مصرف روزانه يك فنجان دانه هاي ذرت در ميان وعده هاي غذايي، مي تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشي از يبوست) را كاهش دهد.
وي ياد آور شد: همچنين مصرف ميزان كافي از فيبر گياهي به بهبود عملكرد روده ها كمك و مانع از ابتلا به يبوست و هموروئيد مي شود.

اين متخصص تاكيد كرد: زنان مبتلا به كم خوني بويژه كم خوني ناشي از كمبود ويتامين مي توانند با مصرف ذرت به بهبود اين نوع از اختلال كمك كنند

منبع-خبرنگاران جوان