1
رسیدن به امیال و آرزوها و خواسته ها تنها با عزم و اراده قوی امکان پذیر است که با مراقبه یا مدیتیشن این امر واقعیت میپذیرد!

دکتر ابراهیمی‌ مقدم روانشناس‌  اظهار داشت: مراقبه یا مدیتیش‌ نوعی حالت خلسه‌ محسوب می‌شود که در آن توجه فرد به دنیای اطراف به حداقل رسیده و به درون توجه می‌کند مراقبه به معنای مراقبت در ذهن، ‌جسم و فکر است همچنین شامل‌اندیشیدن با تمرکزی‌ ژرف‌، تامل در آن است.
 وی ادامه داد: مراقبه با تاثیر‌ات سودمندی بر روی فرد و محیط اطرافش همراه است با کاهش اضطراب همراه بوده و باعث‌ می‌شود تا افراد استرس خود را مدیریت کنند همچنین در ارتباط با مشکلات قلبی- عروقی و مشکلات خواب نیز تاثیرات سودمندی دارد.
 این روانشناس‌ با اشاره به تمرینات مدیتیشن‌ خاطر نشان کرد: یوگا، روش تن ‌آرامی، ریلکشن‌ و از این دست متدها‌ همگی‌ از تمرین‌های مراقبه محسوب می‌کردند. لازم به ذکر است: مراقبه فلسفه و طب شرق محسوب شده و با طب غرب و دارو درمانی‌ ارتباطی ندارد متاسفانه گاهی از تلقین‌های افراد سوء‌ استفاده‌هایی شده است.
مقدم در پایان افزود: مراقبه‌های دسته جمعی بسیار قوی و پر انرژی تر از مراقبه‌های انفرادی است، که باعث تسریع در روند رسیدن به اهداف، آمال و آرزوهای‌ کلیه افراد مراقبه کننده می‌شود.