images.jpg5658
بهتر است اوقاتی را به مطالعه اختصاص دهید که از لحاظ ذهنی تمرکز فکری داشته باشید و با حضورذهن و خیالی آسوده به مطالعه بپردازید.

ربابه غفار تبریزی روانشناس با بیان اینکه حافظه زمانی که فرد خسته، افسرده و مضطرب نباشد بهتر کار می‌کند، اظهار داشت: بهترین ساعات برای مطالعه زمانی است که شخص خواب خوبی داشته باشد به طوری که خستگی او در رفته باشد و همچنین هنگامی است که ذهن او از هرگونه فکر و خیال عاری باشد.
وی افزود: بعضی از افراد در صبح زود تمرکز بیشتری دارند و برخی در شب‌ها اما زمان مطالعه بستگی به خود انسان دارد که در چه موقعی از نظر جسمی و روانی از آمادگی بیشتری برخوردار است اگر شخص نسبت به زمانهای خاص شرطی شده است آن اوقات بهترین زمان برای مطالعه او است.
غفار تبریزی با بیان اینکه مطالعه مناسب کودکان زمانی محقق خواهد شد که آنها فرصت کافی برای غذا خوردن و استراحت کردن داشته باشد، تصریح کرد: معمولا کودک یک ساعت پس از آمدن از مدرسه می‌تواند درس بخواند و درست نیست که او برای انجام تکالیف خود تا پاسی از شب بیدار باشد و باید حداکثر تا 10 شب بیدار بماند.
وی ادامه داد: بلافاصله بعد از غذا خوردن توصیه می‌شود مطالعه انجام نشود زیرا به دلیل پر بودن معده، خون به سمت آن هجوم می‌آورد تا بتواند هر چه سریعتر غذا را هضم کند و در نتیجه خون کمتری به مغز رسیده که با ایجاد احساس خواب‌ آلودگی، سطح هوشیاری مغز را کاهش می‌دهد.
این روان‌شناس در پایان عنوان کرد: بهتر است هنگام هیجان‌های عصبی، ناراحتی، ترس و خشم و پس از انجام یک ورزش سنگین مطالعه صورت نگیرد زیرا در این زمانها تمرکز حاصل نمی‌شود.
  باشگاه خبرنگاران