images.jpg856
وقتی کودک دچار تب می شود اکثر والدین شروع به درمان های خودسرانه در منزل میکنند غافل از اینکه انواع تب در کودک با یکدیگر فرق می کنند و با دستور و تشخیص پزشک باید به درمان کودکشان بپردازند.

پروفسور محمد حسین سلطان زاده متخصص اطفال و استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: تشنج به دو علت عفونی و یا تبی که ناشی از عفونت باشد در کودک ظاهر می‌شود، البته گاهی هم بدون دلیل و به صورت اپیلپسی اتفاق می‌افتد.
وی در ادامه عنوان کرد: تب ساده‌ترین علت دیده شده در تشنج اطفال است که علائم و نشانه‌های سیستم عصبی مرکزی را با خود به همراه دارد که در این مورد باید اقدام درمانی هر چه سریع‌تر انجام گیرد تا اگر کودک به مننژیت مبتلاست به موقع درمان شود چرا که این بیماری کشنده است. در اغلب موارد تب به دلایل میکروبی، ویروسی، قارچ و انگل ایجاد می‌شود.
وی اظهار داشت: عفونت اصولاً تحت تأثیر سن و ایمنی بدن اتفاق می‌افتد. در این مورد علائمی از قبیل: تب، تحریک پذیری، سردرد، تهوع، بی اشتهایی و بی قراری در اطفال ظاهر می‌شود.
علائم غیر اختصاصی عفونت در بیماری تشنج به صورت عدم توانایی نگاه کردن در نور و سفتی گردن می‌باشد. همچنین علائم موضعی چون حرکت غیر ارادی یکی از اعضای بدن نیز در این موارد پدید می‌آید.
پروفسور سلطان زاده افزود: معضل اصلی در بیماری تشنج اطفال، خود درمانی والدین است که اغلب خانواده‌ها با مشاهده تب به فرزند خود آنتی بیوتیک داده و تصور می کنند با این کار کودک خود را معالجه کرده‌اند در صورتی که ممکن است با این کار به تشدید و افزایش دوره درمان کمک کرده باشند و مشکل را عدیده‌تر کنند.در برخی موارد پس از درمان هم 30 درصد از عارضه در فرد باقی می‌ماند.
لازم به ذکر است، با مشاهده علائم در کودک باید ابتدا به پزشک حاذق مراجعه کرده و پس از انجام آزمایش درمان شوند.
باشگاه خبرنگاران