13371-when-i-said-go-i-wasnt-pushing-you-away-but-setting_325x325_width

این گونه افراد که به حسادت از نوع عاشقانه مبتلا هستند دراکثر مواقع دچار ترس و اضطراب از دست دادن شریک زندگی شان به سر می برندو مدام وی را تحت نظر دارند.

تحقیقات روان‌شناسان نشان می‌دهند؛‌ توجه مداومی که فرد مبتلا به حسادت عاشقانه به همسر خود دارد، نتیجه معکوس دارد.

اضطراب
اولین هیجانی که همسر بدبین تجربه می‌کند، اضطراب است. این اضطراب زمانی که مکان همسر نامشخص است یا او به تماس‌های تلفنی پاسخ نمی‌دهد،‌ بیشتر می‌شود. «فلیشمن»،‌ «اسپیتزبرگ»، «اندرسون» و «روش»، چهار روان‌شناس امریکایی، ‌در تحقیق‌شان در سال 5002، دریافتند که رفتارهای نامناسبی همچون تعقیب همسر، شنود مکالمات تلفنی و گشتن وسایل او برای از بین بردن این اضطراب است که اغلب هم در کاهش آن تاثیری ندارد.
کاهش اعتماد به نفس
در همسرانی که به هم اعتماد دارند اعتماد به نفس هر یک از آنها به دلیل برخورداری از عشق،‌ توجه و پذیرش مداوم افزایش می‌یابد. اما تحقیقات روان‌شناسان از جمله پژوهشی که دکتر«جنیفر سو اوولت»، روان‌شناس و استاد دانشگاه دلاویر امریکا در سال 0102 انجام داده است نشان می‌دهند؛‌ توجه مداومی که فرد مبتلا به حسادت عاشقانه به همسر خود دارد، نتیجه معکوس دارد. زیرا این توجه به جای پذیرش ناشی از بدگمانی است و موجب کاهش اعتماد به نفس همسر می‌شود.
تنش همیشگی در رابطه
وجود بدبینی و حسادت به همسر یک فرایند پیشرونده است که معمولاً تا زمانی که برای مقابله با آن اقدامی نشود، از گسترش یافتن بازنمی‌ایستد. به همین دلیل هر روز به هر بهانه‌ای تنش بین همسران بیشتر می‌شود. در یک تحقیق که توسط دکتر «علی عدالتی» و همکارانش، اساتید دانشگاه UPM مالزی، تحت عنوان حسادت و پرخاشگری بین همسران در سال 9002 انجام شده است. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که یک رابطه‌ی معنی‌دار و قوی بین میزان حسادت عاشقانه و پرخاشگری همسران نسبت به یکدیگر وجود دارد.

مجله سپیده دانایی